E2r

Hur hänga trä bokstäver med band

Det tar bara kreativitet för att dekorera och lägga personlighet till ett rum

Det tar bara kreativitet för att dekorera och lägga personlighet till ett rum. Ett sätt att göra detta är genom att använda trä bokstäver att bilda rummet ägarens namn och hänga här saken på väggen med band. Bortsett från etiketter och namn, kan andra teman vara fraser eller citat som fungerar som inspiration till dig eller påminnelser.

Olika träslag kan användas för att bilda de olika bokstäverna i alfabetet och det finns också ett brett utbud av band som skall väljas från att matcha rummet som du planerar att dekorera. Om du vill lägga design kan du måla med trä brev med de mönster som du skulle vilja smälta i ditt rum.

För upphängning och installationsdelen

För upphängning och montering ingår, kan du använda trä bokstäver med band. Detta kan vara lite svårt eftersom du måste fullända avståndet mellan bokstäver. Ändå, här är de viktiga steg, inklusive tips om hur man hänga trä bokstäver med band i alla rum i ditt hem.

  • När du har köpt dina trä bokstäver, jämna ytan med sandpapper. Se till att du även ut alla hörn och ta ut eventuella flisor som kan orsaka skada på barn.
  • Dekorera dina brev efter din smak och preferenser. Se till att du låter dem torka bra om du målade dem för att undvika röra eller fläckar på väggen vid hängning.
  • När du är klar med dina brev, väljer du den typ av band som du ska använda för att hänga dem. Mät och kapa dem enligt dig önskad längd och montera en till varje bokstav antingen med en limpistol eller tung häftapparat. Testa din band om den kan hantera vikten av din trä bokstäver genom att hålla var en upp på luften.
  • Därefter bestämmer vilken typ av placering du vill ha för dig trä bokstäver genom att bygga upp dem på en plan yta och experimentera på lämpliga placeringar för dig bokstäver när du lägger dem på väggen. Detta kommer på något sätt att ge dig en uppfattning om hur trä bokstäver ser på väggen. För bättre mätningar inte ta av avståndet mellan bokstäver med en linjal och använda detta som en guide under processen att hänga dina brev. På denna punkt kan du också den nödvändiga anpassningen till bandets längd och utformning.
  • Tilldela en spik för varje trä bokstav på väggen. Spåra förfarandena för steg 4 och utnyttja de mätningar som du tog del av att känna till avståndet mellan spikarna.
  • Slutligen, hänga varje bokstav på sin utsedda spik med varje band knutet estetiskt eller på det sätt som du vill ha den.


Så vad väntar du på

Hur hänga trä bokstäver med band. När du är klar med dina brev.
Hur hänga trä bokstäver med band. När du är klar med dina brev.

Så vad väntar du på? Du behöver inte en dyra inredare att göra ditt hem ser attraktiv, vacker och unik. Med bara några dollar och kanske kvar hårdvara material och färg hemma, kan du dekorera och anpassa dina rum med dessa få enkla steg. Prova!