E2r

Hur hänga vägg bilder

Wall bilder är ett bra sätt att lägga intressanta designelement i ditt hem. De är iögonfallande och kan bli samtal bitar beroende på vad bilderna handlar om. Hängande en bild är inte så enkelt som att hamra på en spik. Det finns några faktorer som bör gå in i hänga något på väggen.

Bortsett från väggen resenärer

Bortsett från vägg bilder, kan du hänga olika bilder på väggen. Du kan installera en vägg galleri av familjen bilder. Wall landskap målningar, vägg naturbilder i svartvitt och reproduktioner av konstverk är också populära väggdekor. Du kan även hänga en vägg dator eller TV-skärm.

Om du vill hänga vägg bilder, här är vad du ska göra:

Hur hänga vägg bilder. Identifiera vad att hänga.
Hur hänga vägg bilder. Identifiera vad att hänga.

  1. Identifiera vad att hänga. Vill du hänga en stor inramad bild eller en grupp av mindre? Antalet och storleken på vägg bilder du hänger avgör placering och användning av väggytan.
  2. Planera användningen av väggytan. Du får eller inte får använda en linjal för detta steg om du är bra på att närma avstånd och utrymme. Men det är bäst att ha en linjal eller måttband till hands för att hänga en uppsättning bilder. Den enda bild eller mittpunkten av en uppsättning bör vara i ögonhöjd. Din referenspunkten ska vara i mitten av bilden och inte kanterna på ramen. Standarden avstånd brukar 60 inches från golvet. Avståndet mellan de vägg bilder kommer att bero på storleken av ramarna. Större ramar behöver mer avstånd mellan dem än en grupp av mindre ramar. Använd en penna för att markera de övre hörnen av där ramarna kommer att gå.
  3. Välj den bild som hängare. Numera finns det många val av bild galgar. Nails är inte längre normen. Välj en krok som kan bära vikten av ramen. För större ramar, kan du behöva använda två krokar. Järnaffärer säljer olika krokar, dekorativa skruvar samt knapar fäste. Knapar är bra för hängande tunga föremål. Den typen av vägg (torr vägg, gips vägg etc.) är också ett övervägande. Kontrollera med hårdvara personal till rätt bild hängare att använda.
  4. Montera bilden hängare. Mät där bilden hanger ska slå i väggen. Gör detta genom att mäta avståndet mellan ett övre kanten av ramen och hänger fliken bakom ramen. Med hjälp av denna mätning, gå till penna märke på väggen och mät denna sträcka går ner till där bilden hanger ska slå i väggen. Markera platsen med en penna. Om fler än två galgar ska användas, markera båda fläckarna. Montera bilden hängare du valde. Det ska vara rak och får tränga in i väggen med ett avstånd av minst 1 ½ ".
  5. Häng på väggen bilden. Efter bilden hängare har installerats, kan du hänga nu ramen. Kontrollera att den är rak och spolas i väggen.

Hängande en vägg bild bör inte ta lång tid

Hängande en vägg bild bör inte ta lång tid. Se till att du använder rätt bild galgar med tanke på vikten av bilden och den typen av väggen i ramen kommer att hänga på. Wall bilder lägger en fin touch till alla rum i huset. Istället för att ha tavelramar ovanpå manteln, skulle ett galleri med bilder på dina nära och kära eller dina resor utomlands vara ett underbart sätt att dekorera en annars tom vägg.