E2r

Hur hittar antika musikbutiker box reparation

En speldosa producerar ljud med hjälp av en uppsättning stift som plocka anteckningar på en cylinder som roterar. Cylindern är placerad inuti speldosa och den roterar när man hamnar ratten på speldosa. Speldosor har funnits i decennier. De kan hittas i smycken lådor, fickur och även instrument. En hel del av musik lådor vi ser idag är antikviteter. Det lägger bara till skönheten i musik lådor. Om du har en antik speldosa som inte fungerar, är det bättre att lämna eventuella reparationer till experterna.

Här är några webbplatser där du kan hitta antika musiktjänster box reparation:

  1. antik-music-box.com - Antik Music Box erbjuder reparation och restaurering av antika musik lådor. De köper också och säljer antika musik lådor. De kan reparera eventuella musikaliska antikviteter, såsom musikaliska klockor, musikaliska figurer och mycket mer. Om du har några frågor om de tjänster som Antik Music Box, kan du e-posta dem till
  2. musicboxrestorations.com - Music Box reparation och restaurering är specialiserat på reparation antika musik lådor. De erbjuder även reparationer på de delar av speldosa, såsom cylindern och skivor som finns inuti musik lådor. Om du har antika musik lådor, kan du föra dem till Music Box Reparation och restaurering för restaurering, fordonsreparationslackering och reparation. Du kan e-posta dem på.
  3. antiquetypewriterrepair.com - Denna webbplats erbjuder reparationstjänster för olika antika föremål. Deras tjänster omfattar små och stora reparationer, rengöring och fullständig restaurering av olika antika föremål. Dessa poster inkluderar musik lådor, fonografer, skrivmaskiner och andra antika föremål som du kan ha. Detta företag har varit reparera antika objekt i flera år och kommer säkert vet hur man tar hand och återställning av dina antikviteter.
  4. reginamusicboxcenter.com - Regina Music Box Center är ett företag som tillhandahåller tjänster såsom speldosa reparation, köp och försäljning, handel och återställa. Företaget har varit i branschen i över 40 år. Du kan också hitta antika föremål till salu på deras hemsida. Några av dem är skivor lådor, cylinder lådor, tillbehör för musik lådor, fonografer, orglar och pianon. Om du är en antik speldosa samlare, är detta ett bra ställe för dig att hitta antika föremål.
  5. musicalwonderhouse.com - Musical Wonder House har varit i branschen i 50 år. Detta är inte bara en antikaffär. De erbjuder även speldosa reparation och restaurering tjänster. De reparerar även andra objekt, till exempel organ, fonografer, klockor och andra antika föremål. Du kan hitta ett brett utbud av produkter från nätbutiken. Några exempel är antika instrument, speldosor, klockspel, jul klot och figurer porslin.

Hur hittar antika musikbutiker box reparation.
Hur hittar antika musikbutiker box reparation.

Dessa är några av de butiker som erbjuder antika musiktjänster box reparation. Det är bättre att gå till en butik som redan har stor erfarenhet av att reparera antika föremål, så att du kan se till att ditt objekt är i goda händer när du har den reparerad. Du kan besöka de webbplatser för att se var dessa butikerna ligger.