E2r

Hur jämföra rostfritt stål bestick

Ett av de viktigaste inslagen i en matsal uppsättning är upp tallrikar. Tillsammans med porslin och Glas, gör rätt bestick för en minnesvärd matupplevelse.

En uppsättning bestick kan inkludera följande:

Hur jämföra rostfritt stål bestick. Design eller mönster.
Hur jämföra rostfritt stål bestick. Design eller mönster.

 • Soppsked
 • Middag sked
 • Matsked
 • Sallad gaffel
 • Middag gaffel
 • Dessert gaffel
 • Middag kniv
 • Andra redskap - fisk gaffel, cocktail gaffel, smörkniv, stek kniv, servering sked, servering gaffel, slitsade servering sked, socker sked och mer

För dagligt mat, kan du gå med rostfritt stål bestick i stället för de dyrare Sterling uppsättningar Silver. Rostfritt stål är en legering av stål, nickel och krom. Nickel ger lyster, medan krom ger skydd mot värme, korrosion och fläckar. Rostfritt stål bestick är slitstark och behåller sin lyster i många år. Rostfritt stål kräver ingen polering och tål maskindisk.

 1. Grade. 18/0, 18/8 och 18/10 är nummer du kommer att stöta på när man köper bestick av rostfritt stål. Det första talet representerar kromhalten medan den andra är nickel kompositionen. 18/0 har ingen nickel i det och kommer sannolikt böja när de tvingas att ösa härdade glass. Ju högre nickelhalten de tåligare delarna och glansigare finish. När du letar efter hög kvalitet av rostfritt stål, alltid gå för en 18/8 kombination. Detta innebär att det är 18% krom och 8% nickel. En 18/10 kombination är bra för mindre formell och mer vardags. Se till att kontrollera utförande av rostfritt stål bestick. Gå för en uppsättning med jämna kratsade, kanter.
 2. Design eller mönster. Välj en bild eller mönster som matchar din porslin, din matsal eller din personlighet. Det finns många olika mönster från en mängd bestick tillverkare att välja mellan. Från pärlstav till blommig, traditionell till modern, det finns ett mönster som säkert kommer att fånga din fantasi.
 3. Storlek. Du bör också jämföra den rostfria bestick baserat på deras storlek. Placera storlek används ofta i USA och är mindre än middag storlek bestick. Middagen kniv och gaffel är större i Dinner storlek bestick jämfört mot Placera storlek bestick. Continental bestick, som ofta används i länder i Europa, har de största bitarna.
 4. Inställningar. Femdelad kuvert är den vanligaste uppsättningen bestick. Det kan också innebära serverar skedar och gafflar, knivar smör, en carving kniv, skedar socker och en kaka server. Jämför kuvert med olika uppsättningar av bestick så att du kan bestämma vilken som passar dina restauranger behov. Tolv kuvert är ett bra antal att börja med. För större familjer eller om du roa ofta köpa större kuvert.
 5. Budget. Bortsett från klass, är kostnaden för bestick bestäms av konstruktionen, antalet bitar i uppsättningen samt tillverkaren. Några av de främsta varumärkena är Oneida, Gorham, Lenox, Wallace och Rogers. Jämför olika uppsättningar bestick baserat på vad dessa faktorer. Sedan köpa en som är inom din budget.

Rostfritt stål bestick

Rostfritt stål bestick, när vårdas på rätt sätt, kan pågå en lång tid. Välj en uppsättning baserad på kvalitet, mönster, storlek och antal inställningar som är inom din budget. Håll bitarna i handen för att få en känsla för det. Din bestick ska vara bekväm att hålla, inte alltför tung och inte alltför skrymmande. Den bör förbättra din middagsupplevelse och komplettera alla andra element på middagsbordet.