E2r

Hur köper dimbara LED-lampor

Lysdiod (LED) lampor är nästa steg i energibesparande ljusteknologi, erbjuder tjänsteår med kraftigt reducerad elförbrukning med bibehållen ljusstyrka jämfört med glödlampor och även lysrör. Om du vill behålla den dimbara egendom av dina tänder, några LED-lampor ger dimbara kvaliteter.

Hur köper dimbara LED-lampor. Förstå grunderna i LED-teknik.
Hur köper dimbara LED-lampor. Förstå grunderna i LED-teknik.

Här är tips för att köpa dimbara LED-lampor:

  • Förstå grunderna i LED-teknik. Aktuella LED-lampor är egentligen inte avsedd för ljusreglering, och montera dem på en dimmer uttag kommer bara att skapa en liten dimmer effekt. Om du kan tolerera något ljusreglering från din LED-lampa, och sedan hålla fast vid denna metod.
  • Undersök de LED-lampor från jorden LED. Earth LED är en ledande utvecklare av kommersiella LED-teknik och har släppt lampor med dimbara egenskaper. De bär ett sortiment av lökar av olika ljusnivåer, storlekar och typer för att passa dina behov. Även dessa lampor är dyra och kan inte ge den dimbara sortiment eller maximal ljusstyrka du behöver, kan det fortfarande vara tillräckligt för dina behov. Du kan också prova andra LED-utvecklare för att se om de nu stock dimbara LED-lampor med flera förinställda ljusnivåer.
  • Köp rätt bastypen. Kontrollera uttaget på din dimbar lampa och se om det är skruv-eller plug-in. Du kommer också behöva kontrollera diametern. Köp LED-lampa som motsvarar den typ och storlek på hylsan. Om det inte finns några LED-lampor finns som passar i uttaget, kan du behöva köpa en adapter. Du bör också se om lampan kommer att passa inuti befintliga lampskärmar.
  • Kontrollera ljusstyrkan kvalitet. Vissa webbplatser kommer att ge en jämförande tabell mellan ljusstyrkan i vanliga glödlampor och LED-lampor. Dock är det bästa testet fortfarande är en faktisk demonstration av löken i din bostad eller kontor. Fråga leverantören om de kommer att tillåta dig att returnera lampan om du tycker att det är otillfredsställande.
  • Byt ut din dimmer för att arbeta med LED-lampa. Standard dimmer kräver en stor effekt för att fungera, som kontrasterar med den låga wattal av LED-lampor. Du kan behöva installera en låg Omslagsspänning dimmer för att möjliggöra dimbar LED-lampa för att fungera korrekt.
  • Överväga att installera flera LED-lampor. Istället för en LED-lampa med dimbara egenskaper, varför inte installera en massa LED-lampor med egna växlar? Om du vill ha ett dunkelt rum, helt enkelt stänga av lämpligt antal lökar. Du kan anlita en elektriker för att fästa en ljuskrona-typ lampa med fristående växlar på varje lampa, liksom. Slutligen, helt enkelt installera glödlampor på din dimmer lampor och använder LED-lampor för resten av ditt ljus uttag. Var noga med att inte missbruka de lysdioder som du använder genom att använda för mycket makt, eller så kan du sluta med en elektrisk brand.

Som LED tekniken förbättras under de kommande åren, förväntar sig att se billigare, tåligare och mer energieffektiva varianter inom en snar framtid. Även val av dimbara LED-lampor är begränsade i dagsläget, kan du se fler alternativ inom de närmaste arton månaderna.