E2r

Hur köper luftmedryckta betong

Luftmedförda betong är ett av de mest betydelsefulla framstegen inom cement-och betongindustrin. Infördes på 1930-talet, innehåller luftmedryckta betong vissa kemikalier och integrerade mikroskopiska celler luft i ett konkret blandning som ger mer motstånd mot vatten och tryck. Denna teknik gör att moderna betong att rida ut cykeln av vätning och torkning. Det ger mer konkret elasticitet för påtryckningar från konstanta tunga laster som passerar genom betongen. Luftmedförda betong används i broar, flygfält och vägar eftersom det säkerställer lång livslängd mot elementen och slitage.

  1. Modern cement och betong företag är de största leverantörerna av luftinblandat betong. Kolla in alla lokala cement och betong företag som luftinblandat betong bättre beställas som kommer att behöva ange vissa parametrar i blandningen beroende på vad du planerar att använda betong på. Se till att du har möjlighet att reläet till företaget vad du bygger så att de kan råda dig de bästa parametrarna och specifikationer av betong du vill.
  2. Vid beställning luftmedryckta betong, måste du ange typ och procenthalt av bubblan blandas i betongen. Den typen av bubblan och den andel av blandningen kommer att fastställas på vad du kommer att bygga och vilka påtryckningar och ladda strukturen kommer att bära. Vägar, broar och landningsbanor använda en tung bärande blandning av bubbel vid en 5-8% blandning per kvadrattum av betong beroende på väderförhållandena där det kommer att byggas på. Dessa är alla viktiga eftersom bubblorna kommer att tillhandahålla luftfickor eller håligheter i betongen att rida ut trycket och elementen.
  3. För konstruktioner som kommer att ställas inför en rad extrema element, behöver du betong med ett gott utbud av luftfickor så att betongen att absorbera naturens tryck. Detta kommer att kraftigt öka livslängden på betongen.
  4. Om du behöver en stark struktur som kan stödja extrema vikter och tryck, behöver du speciella höghållfast betong. Den indragning förfarande av denna typ av betong kommer att kräva en minimal luftblandning för att utföra funktionen när den härdar. Denna typ av betong kommer att vara mindre till motståndskraftiga mot väder.
  5. Det är viktigt för dig att känna till beräkningar som behövs för det konkreta och funktionen av den önskade strukturen. Om du inte är en ingenjör, kan detta vara lite svårt. Det rekommenderas starkt att du rådfråga en ingenjör för att se till att du beställer och köper rätt luftmedryckta betong.

Hur köper luftmedryckta betong. Modern cement och betong företag är de största leverantörerna av luftinblandat betong.
Hur köper luftmedryckta betong. Modern cement och betong företag är de största leverantörerna av luftinblandat betong.

Luftmedförda betong är en fantastisk innovation i betong teknik som har industrialiserade vår värld och säkerställt korrekt och tillförlitlig infrastruktur för att stödja det dagliga livet. Med starten har det förlängt livslängden på all cement och betong baserade strukturer i världen idag. Luftmedförda betong är ett måste använda när man bygger någon typ av cement eller betong baserad struktur. Beställning och inköp kan det vara lite komplicerat men så länge du vet vad du behöver det för och hur stark du behöver betongen vara, bör det vara ganska enkelt.