E2r

Hur liggande på billigt

Landskapsarkitektur kan försköna massor av fastigheter och kan öka dess värde, liksom, men hyra en professionell kan kosta tusentals för en husägare. Genom att göra din egen landskapsarkitektur, kan du spara en rejäl summa pengar samtidigt som att lära sig ett och annat om hem estetik.

Här finns flera sätt att landskapet på billigt:

Hur liggande på billigt. Följa yrkesmässiga landscapers hyrs av andra.
Hur liggande på billigt. Följa yrkesmässiga landscapers hyrs av andra.

  • Bestäm din budget. En uppsättning budget kommer att tvinga dig att tänka kreativt när det gäller landskapsarkitektur. Basera din budget på standarden runt kvarteret eller bara ställa den på finansiering kan ägna åt projektet. Du kan alltid uppgradera din gräsmatta en mer medel tillgängliga genom att planera din landskapsarkitektur runt faser.
  • Följa yrkesmässiga landscapers hyrs av andra. Man lär sig mycket om teknik och utrustning genom att titta på ett professionellt arbete första hand. Befriend flera och ställa frågor som för att överväga att anlita dem. Genom att känna till lämpliga åtgärder och förfaranden, kan du undvika att göra kostsamma misstag när du gör din egen landskapsarkitektur.
  • Ge din egen kompost. Istället för att köpa kompost från din lokala trädgård leverans butik, använd det organiska avfallet som genereras av din gräsmatta att skapa din egen. Döda löv och annat organiskt material är bra källor till kompost material, du kan även be om din grannes sopor till bränsle din grop. Läs på kompostering att få din egen gödsel källa går.
  • Tänk japanska. Brist på resurser tvingade japanerna att fokusera på enkelhet som en livsstil tema, och detta inkluderar landskapsarkitektur. Gripande men fascinerande trädgårdar således skapas med enbart stenar, jord, vatten och växter. Studera dessa zen trädgårdar i bilder och böcker och absorbera filosofin bakom dem, sedan skapa din egen tankeväckande gräsmatta med minimala material.
  • Följ en fas schema. Bryt upp din landskapsarkitektur i faser sedan fortsätta med nästa fas när budgeten tillåter det.
  • Tänk underhållskostnader. En stor, utsmyckade gräsmatta kan vara imponerande men kan ta en vägtull på din ekonomi på grund av dess månatliga underhåll. Växla svåra att upprätthålla växter med härdigare sort som är resistenta mot sjukdomar, torka och insekter, såsom kaktus. Välj lokala växter som trivs i din lokala miljö-och väderförhållanden i stället för exotiska växter som kan ruinera dig när du försöker kopiera sina hemförhållanden. Ta bort element som kommer att kräva kostsamma underhåll: dessa kommer att leda till en bunt kontanter i det långa loppet.
  • Besök DIY landskapsarkitektur webbplatser. Dessa webbplatser innehåller en mängd tips och information som tillhandahålls av andra entusiaster. Artiklarna är aktuella och forum innehåller ofta användbara tekniker. Genom att välja ett forum baserat på ditt distrikt kan du också dra nytta av rabatter i lokala butiker och säsongens fynd som delas av trädgårdsarbete mavens. De kan även rekommendera en prisvärd men ändå kreativ professionell som kan hjälpa till att skapa gräsmattan av dina drömmar.


Vackra landskapsarkitektur behöver inte vara dyrt, så länge du är villig att sätta i tid och ansträngning inte bara i tråkiga jobbet, men också i planering och schemaläggning. Det finns gott om lediga resurser att dra idéer från så kavla upp ärmarna och få dina gröna fingrar går.