E2r

Hur man använder en magisk kula juicepress

Magic Bullet Juicer är en mixer

Magic Bullet Juicer är en mixer, juicepress och matberedare i ett. Den levereras med flera tillbehör och tillbehör som gör verktyget mycket användbart i köket. Magic Bullet Juicer stolt för att vara en all-around verktyg och för att ha förmågan att göra uppgifter i runt 10 sekunder, men vad är ännu bättre är att detta verktyg är mycket lätt att använda. Så här använder Magic Bullet Juicer.

  • Bestäm om du behöver använda korset bladet eller platt blad. Det finns många olika saker du kan göra med Magic Bullet Juicer. Du kan slipa, hacka, vispa, extrakt, blanda och saft med detta verktyg. I grund och botten, vad du vill göra bestämma bladtillsatsen du behöver använda. Till exempel, om du behöver att krossa is, göra en smoothie eller sås, eller hacka ingredienserna, måste du använda korset bladaggregatet. Den platt blad, å andra sidan, kan användas för att hacka större och hårdare ingredienser.
  • Skär ingredienserna. Ingredienserna ska skäras i små storlekar för att förhindra skador på verktygets motor. När du har klippt ingredienserna, lägg dem alla i den medföljande koppen. Beroende på mängden av dina ingredienser, kan du använda korta kopp eller lång kopp. Den korta koppen har en kapacitet på 12 gram, medan den höga bägaren kan innehålla upp till 18 gram. Du kan också använda de medföljande part muggar om du förbereder en drink. Magic Bullet Juicer paket levereras med fyra part muggar.
  • Fäst bladet. Fastsättningen är densamma för båda typerna blad. Vrid bara på bladenheten i kopp eller mugg tills den sitter på plats.
  • Fäst kopp eller mugg till maktbas. Placera koppen eller muggen i maktbas och vrid den åt höger. Detta bör låsa och täta verktyget.
  • Börja bearbeta dina ingredienser. Det finns två sätt att göra detta. En är genom att trycka på koppen eller muggen nedåt. Så länge du håller ner, kommer bladet att fortsätta att snurra och bearbeta dina ingredienser. Den andra metoden kräver inte trycka kopp eller mugg nedåt. Du behöver bara vända koppen eller mugg medurs för att låsa den på plats. Maskinen börjar att köra och kommer att sluta när du slår koppen eller mugg moturs. Som ni ser, behöver du inte att manipulera en övergång till att hålla din Magic Bullet Juicer igång.
  • Slutföra processen. Lägga mer ingredienser om du behöver, men se till att inte överfylla koppen eller mugg. Efter att ha uppnått önskad konsistens eller belopp, häll blandningen, saft eller smoothie i en behållare eller glas.
  • Rengör delarna efter användning. Det är bra om Magic Bullet Juicer är att det är mycket lätt att tvätta. Helt enkelt loss delarna och rengör dem i diskmaskinen. Förvara maskinen efter användning.


Magic Bullet Juicer levereras med en receptbok

Hur man använder en magisk kula juicepress. Bestäm om du behöver använda korset bladet eller platt blad.
Hur man använder en magisk kula juicepress. Bestäm om du behöver använda korset bladet eller platt blad.

Magic Bullet Juicer levereras med en receptbok. I den här boken hittar du en massa olika rätter som du kan göra med din utrustning. Instruktionerna är mycket enkla att följa, så att du säkert kommer att njuta av att använda den.