E2r

Hur man använder en ram cowboy bild

Om du älskar känslan av det gamla väst och har bilder eller andra konstverk som visar på det, att använda sig av ramar cowboy bild att sätta dem på skärmen för andra att njuta är en bra idé. Cowboy tavelramar vanligtvis görs av trä, mestadels i mörkare nyanser av brunt, eller metall, och har som tydligt rustikt utseende, påminner dig av dagarna av cowboys och indianer, hästar och vagnar, hattar och stövlar, och andra all-västerländska saker från dagar tidigare. Dessa ramar är perfekt, särskilt om ditt hem är bär en western-tema också. Om inte, behöver du bara placera dem i särskilda områden där du tror att de kan hålla en speciell plats bland alla dina västra memorabilia. Här är några tips på hur man kan utnyttja dina ramar cowboy bild.

Hur man använder en ram cowboy bild. Mät din bild eller konstverk som ska placeras i din cowboy ram.
Hur man använder en ram cowboy bild. Mät din bild eller konstverk som ska placeras i din cowboy ram.

  • Mät din bild eller konstverk som ska placeras i din cowboy ram. Du kommer att behöva ta en mätning av viss bild eller grafik som du kommer att placera in i din cowboy ram så att du kan bäst avgöra öppningen på din ram för att rymma det perfekt. Du kan också använda fotografier eller bilder som kan passa in i de storlekar av vanliga tavelramar. Ett annat alternativ skulle vara att göra en egen skräddarsydd ram, som kan ge din bild en perfekt passform.
  • Välj ut din ram cowboy bilden. Detta är den roliga delen eftersom du får välja från ett brett utbud av cowboy ramar, vilket antingen kan ha en modern design eller mer autentisk look från traditionellt inspirerade dem. När du väljer din ram, hålla din bild i åtanke, eller ännu bättre, ta den med dig för att se vilken ram gör ett bättre jobb med det. Försök att gå för ramar som har mer intrikata västerländska mönster ristade in dem eftersom de kan förbättra dina västerländska bilderna ännu mer.
  • Betrakta det område där du kommer att placera din ram cowboy bilden. Plocka ut en ram som har en tjockare bredd om du tänker hänga den på en kal vägg. För mindre områden såsom ovanpå en öppen spis, kan du överväga att placera i ett fåtal mindre, företrädesvis sådana som har roped eller läder kanter. Välj bilder som också kan komplettera resten av inredning du har i området där de kommer att placeras. Mörka skinnmöbler kan matchas med ramar betonas med läder för att hålla stämningen konsekvent.
  • Håll dig till bilderna med cowboy teman. Få bilder som passar perfekt med temat på din ram. Eftersom du använder cowboy ramar, leta efter bilder som går med western-tema. Detta kan antingen vara landskap eller andra motiv som var väldigt mycket runt i det gamla väst.


Lägg till fler västerländska tillbehör i ditt hem för att hålla med den västra anda. Detta är ett bra sätt att minnas och hedra din västerländska kulturarv. Besök landets butiker som bär nyhet objekt såsom hästsko brevpressar och bokstöd, Andirons och andra tillbehör cowboy. Utnyttja kohud och sängfiltar sadel att lägga mer av cowboy känsla i ditt hem tillsammans med dina cowboy tavelramar, och få den hemtrevlig känsla som påminner om det gamla väst.