E2r

Hur man använder en Roomba

Vad är en Roomba

Vad är en Roomba? Det är den dammsugarroboten populärt säljs av iRobot. Det kan röra sig oberoende genom att bara ställa in programmet oavsett vilken tid du önskar att starta rengöringen. Det var i 2002 som Roomba officiellt såldes på marknaden. För närvarande är det många nyare modeller av Roomba är tillgänglig med bättre rengöring och navigera kapacitet. Den Roomba är en mycket användbar renare verkligen, särskilt de vars scheman är alltför hektisk att avsätta tid för rengöring.

Med hjälp av en Roomba är enkelt och lätt. Läs vidare och följ dessa steg om hur man använder en Roomba:

Hur man använder en roomba. Bekanta dig med din roomba.
Hur man använder en roomba. Bekanta dig med din roomba.

  • Bekanta dig med din Roomba. När du köper din Roomba, kommer det att komma med en manuell. Gå igenom manualen och studera hur du ska använda dammsugaren. De funktioner, grundläggande kommandon och vård av Roomba är inkluderat i manualen. Det finns inget bättre hjälp du kan få än att läsa manualen och bekanta dig med utrustningen.
  • Köp ladda tillbehör till din Roomba. Om du vill vara säker på att din Roomba kommer att gå vidare till den tidtabellsenliga för rengöring, måste du hålla den laddad hela tiden. Vissa Roomba modeller levereras med laddning hemmabas, som du kan använda för detta ändamål. Men om en som du har inte har en, är det rekommenderat att du köper denna laddning hemmabas. Det är en bra investering som du kan vara säker på att du aldrig kommer att behöva oroa sig för Roomba få avslutas när det är tänkt att rengöra.
  • Ladda din Roomba. Nu när du har en laddning hemmabas för din Roomba, placera den i och ladda batteriet.
  • Ange schema för städning tider för din Roomba ska fungera automatiskt. När du är klar laddar Roomba helt kan du ställa rengöring gånger på sin Scheduler. Kontrollera att du har ställt in tiden ordentligt så att inte hoppa över den krävs rengöring. Beroende på vilken modell av din Roomba, kan du lägga till ett visst antal gånger för rengöring.
  • Använd din Roomba manuellt utan att ställa in tiden. Om du hellre vill använda Roomba med dig omkring, eller om du vill använda den åt sidan från det att du schemalagt, kan du göra detta genom att helt enkelt vrida Roombas slå på. Det kommer då att börja städa ditt rum utan att du behöver oroa dig för att flytta dina möbler och andra saker runt. Bara låta Roomba göra sin magi.
  • Rengör Roomba efter användning. Varje gång du använder Roomba, se till att du rengör den efteråt. Rengör även de små delar som borstarna i vakuum så att det kommer att fungera så effektivt på sin nästa schemalagda rengöring.


Som med alla maskiner idag, har Roomba sina begränsningar

Som med alla maskiner idag, har Roomba sina begränsningar. Du kan ibland fortfarande behöva vaka över den så att du vet att det passerar genom alla de platser som du vill att det ska gå. Dessutom, till skillnad från mänskliga händer, det kan inte lyfta dina möbler. Om du vill ha mycket grundlig rengöring, kommer du fortfarande att göra det själv. Men inte att oroa sig, det finns alltid en att gå runt begränsningarna i Roomba, använd din kreativitet för att göra arbetet lättare för dig.