E2r

Hur man använder en ström bår

Är du trött på att hålla din matta att stanna platt på golvet

Är du trött på att hålla din matta att stanna platt på golvet? Är din matta fortsätter att spänna oavsett hur hårt du försöker? Om detta är fallet med dig, det är en bra lösning på ditt problem redan. Det är den enkla användningen av en effekt bår. Det kommer att hjälpa dig att effektivt sträcka ut och lägga en matta på kortare tid och energi. Här, kolla in denna guide för att hjälpa dig om hur du använder en effekt bår:

Hur man använder en ström bår. Installera först halshornet remsan i rummet.
Hur man använder en ström bår. Installera först halshornet remsan i rummet.

  • Installera först halshornet remsan i rummet. Halshornet remsan måste installeras runt i rummet för att stödja arbetet med att stretching din matta. Installera halshornet remsan runt två tredjedelar av mattans tjocklek ifrån din vägg. När detta är gjort, lägg din matta pad på golvet.
  • Montera makt bår för uppgiften. Båren har slangsektionerna som kan användas i olika situationer. Ofta måste rörsektionen monteras efter storleken på rummet. När rören är monterade, installera makt huvud och svans blocket.
  • Använd kraften bår på mattan. Hitta det smalaste området i rummet. Du kommer att starta mattan sträcker uppgiften i mitten av detta område. Använd båren för att driva mattan går till please band som du har installerat. När detta är gjort, flytta båren går till andra sidan av rummet. Var lyhörd om mängden stretch en viss typ av matta behov. Kontrollera instruktionerna som tillhandahålls av tillverkaren för att se hur mycket sträcka för att ge mattan som du arbetar med.
  • Hitta en ny plats och sträcka mattan. När du har sträckt ena sidan, hitta ett annat område där du kommer att göra i stort sett precis samma sak. Upprepa denna process tills du har täckt hela rummets längd. När du kommer med stretching mattan, glöm inte att fan ut.
  • Använd knä kicker på mattan. Knäet kicker kommer att hjälpa dig att skicka mattan till sin rätta plats på golvet. Skjut mattan med knäet kicker till please band.
  • Power Stretch hela bredden av ditt rum. Hitta den längsta delen av ditt rum. Starta makt sträcker mattan i detta områdets centrala del. Gör samma process av att använda kraften bår för att pressa mattan till please band. Gå till motsatt riktning en gång gjort tills du har täckt hela bredden av rummet.
  • Använd knä kicker igen på mattan. Tidigare har du arbetat på längden av rummet. Den här gången, måste du fokusera på bredden på rummet. Se till att du trycker på mattan till please band och avsluta varje hörn med detta verktyg också.
  • Klipp av överflödig matta längs kanterna. Få en mattkniv och använda den för att trimma överskjutande mattan på kanterna av rummet. Dock vara mycket försiktig i att inte skära mattan för kort.
  • Behåll makten bår trygg och säker efter användning. Demontera först den makt bår innan hålla den för förvaring. Detta kommer att främja bättre vård och underhåll för verktyget.


Installera en matta hemma utan ström bår kan verkligen vara en utmaning. Därför är det lämpligt att du använder det här verktyget för jobbet. Trots allt, kan inget annat verktyg gör mattan installation smidigare och bättre än vad en makt bår kan göra.