E2r

Hur man bygger en enkel Bamboo Garden attraktion

Att krydda upp en trist och tråkig trädgård

Att krydda upp en trist och tråkig trädgård, lägga till en bambu trädgård attraktion skapar ett unikt utseende. Att skapa denna attraktion är mycket enkel och tar mindre än en timme att bygga. Bambu är extremt tuff därför denna enkla bambu attraktion kommer att pågå i många år framöver. Leveranser kan vara lätt att hitta i lokala hantverk butiker och lokala Hem Butiker förbättring för mindre än 20€. En annan underbar sak om att bygga en bambu attraktion faktiskt skapar pjäsen själv. Du kan lägga till mer bambu, använda mindre bambu, gör attraktion mycket större än de instruktioner kräver eller om du ens kan skapa en miniatyr version för mindre trädgårdar.

Förbrukningsmaterial:

Fyra bambupålar (ca 4-6inches i diameter)

  • två bambupålar måste vara av samma storlek (ca 60 "lång)
  • en bambu pol ca. 45 "
  • en bambu pol ca. 40 "

Tålig garn
Språngbrädor (mellan 5-8)
Bambu vind klämta

Hur man bygger en enkel bamboo garden attraktion. Att krydda upp en trist och tråkig trädgård.
Hur man bygger en enkel bamboo garden attraktion. Att krydda upp en trist och tråkig trädgård.

Steg # 1: Välj platsen för Bamboo Garden attraktion. Ett idealiskt område för att locka skulle vara i ett öppet men halvprivata rum.

Steg # 2: Bestäm bredden för Bamboo Garden attraktion

Steg # 2: Bestäm bredden för Bamboo Garden attraktion. Normalt en bra bredd skulle vara ungefär lika bred som en genomsnittlig valv. Detta kommer att göra det lättillgängligt.

Steg # 3: Placera två bambupålar i marken. Dessa poler bör vara cirka 4 till 6 inches i diameter. Höjden på dessa poler kommer att bidra till att avgöra hur lång du vill att attraktionen ska vara. Det är viktigt att se till att de två bambupålar i marken är tillräckligt djup, så de kommer inte att blåsas ut ur vuxit.

Steg # 4: * Stöd kommer att behövas för detta steg * Pre-mät den tredje bambu pol för att se ändarna sticker ut några inches på varje sida. Ha en hjälpande hand att hålla tredjedel bambu pol över de två polerna tidigare lagt ner i marken. Den tredje polen bör vara omkring 2 till 3 inches från toppen av de vertikala stolparna. Knyt den horisontella polen i en korsvis design med någon typ av stark och tålig garn. Detta kommer att lägga till en dekorativ touch samt säkra polerna tillsammans.

Steg # 2: bestäm bredden för bamboo garden attraktion.
Steg # 2: bestäm bredden för bamboo garden attraktion.

Steg # 5: Använda samma teknik med garn (det korsmönster) bifoga en kortare bambu pol cirka 12 inches under den första horisontella stolpen. Ändarna av denna pol bör inte sticka ut så långt som den i steg # 4.

Steg # 6: Lägga till en finish för att slutföra Bamboo Garden attraktion. En bambu vindspel av något slag skulle vara ett perfekt komplement.

Steg # 7: Använda språngbrädor kan vara en fin touch som kommer att fungera som en gångväg som leder till bambu attraktion. Byggvaruhus har ett stort urval av språngbrädor.