E2r

Hur man bygger en lampskärm

Innan du börjar bygga någon typ av lampskärm

Innan du börjar bygga någon typ av lampskärmen, bör du skissa först ut vad du vill att din lampskärm ska se ut. Du kommer att vilja se till att du vet precis vad storleken på en lampskärm du behöver. Genom att först göra detta, du gör dig själv att följa en riktlinje när du skapar din lampskärm.

När du har ritat ditt lampskärm ut måste du se till att storleken på lampskärmen som du kommer att göra faktiskt passar i det område som du kommer att vara att placera lampskärm i. För att göra detta, ta en måttband och mäta det område som lampskärm kommer att placeras i och om området kommer att bli är nära en vägg ska du mäta från väggen ut till mitten av var lampskärmen kommer att gå och göra mätningar mindre Om det behövs för din lampskärm.

Nästa steg i att skapa en lampskärm är att bestämma vilka material du kommer att behöva för att skapa en lampskärm. Lampskärmar som är ute varierar i ett antal olika stilar. Vissa lampskärmar är gjorda av tyg medan andra lampskärmar kan vara gjorda av glas. Beroende på vilken lampa som du använder din lampskärm för beror på vilken lampskärm du kommer att behöva göra. När du har bestämt dig för vilket material du vill använda, måste du då att samla allt material på ett ställe så att alla material finns i närheten och kommer att kunna användas direkt när du börjar göra din lampskärm.

Hur man bygger en lampskärm. Innan du börjar bygga någon typ av lampskärm.
Hur man bygger en lampskärm. Innan du börjar bygga någon typ av lampskärm.

Om lampskärm som du skapar är formen av en cirkel då du kommer att vilja klippa tyget eller vad det är som du använder i form av rätt storlek lampskärm. När du har klippt din form av tyg då du kommer att vilja koppla den till kartong eller vad styvt material du har valt att använda för din lampskärm. Du kommer sedan vill limma tyget på styvt material och låt torka. Du kan antingen använda tyg lim eller så kan du använda varmt lim när limning tyget till kartong eller annat styvt material. När du har torkat lampskärm kommer du sedan vill lägga till bilagor till lampskärm den kommer att hålla lampskärm på lampan. Du kan använda en tråd hängare som du har om runt och skär längden på tråden som du behöver och i mitten av tråden du kommer att vilja vrida en liten cirkel som kommer att fästa till lampan delen där en lampskärm är tänkt att gå .

När du har gjort detta kommer du vill koppla den till lampskärm

När du har gjort detta kommer du vill fästa den på lampskärmen. Mät längden som du kommer att behöva och lämna lite extra utrymme för extra stöd på lampskärmen. När du har böjt tråden i rätt form nästa du kommer att vilja limma den till lampskärm. För detta måste du ha den limpistol händig och uppvärmd. Du vill vara säker på att limmet du använder är tillräckligt varmt för att verkligen smälta och hålla tråden på rätt plats. När du har limmat tråden på, låt lampskärm till slut torkning och sedan bifoga till lampan. Du har just skapat en lampskärm.