E2r

Hur man bygger en utomhus lagring skjul

Att bygga en lagring skjul är ett bra sätt att skydda de saker du skulle föredra att inte hålla i huset. Utomhus poster kan skadas av regn, snö eller ens extrema sommarhettan. En utomhus lagring skjul skyddar dem från slitage att dåligt väder kan ge. Om du vill skydda dina saker, men garage lagring bara inte kommer att göra, så ska du nog överväga att bygga din egen utomhus lagring skjul. Här är några tips på hur du kan det:

Hur man bygger en utomhus lagring skjul. Få en uppsättning planer.
Hur man bygger en utomhus lagring skjul. Få en uppsättning planer.

  1. Få en uppsättning planer. Naturligtvis varje konstruktion strävan, från små trä fågelholkar till stora cement och byggnader av metall, kommer att behöva en bra uppsättning planer. Din lagring skjul är inte annorlunda. Du måste ha en bra uppsättning ritningar innan du ens startar bygget. Om du köper en av dessa färdiga kit lagring skjul, bör du hitta några planer ingår med väggar, dörrar, och inkluderade andra objekt. Om du hellre vill arbeta med dina egna motiv, se till att du vet tillräckligt om de tekniska aspekterna av byggnaden, så att din byggnad inte kollapsar på dig.

  2. Kontrollera med lagen. Därefter har du fått veta vad du behöver för att lagligt bygga din lagring skjul. Du kan behöva ett tillstånd för en, så gör en del forskning om byggnormer i ditt tillstånd. Ta del av dina ritningar medan du gör detta. I de flesta stater, behöver du bara tillstånd om din utomhus lagring skjul är större än 120 kvadratmeter. Du kan kontakta en lokal byggnad inspektör om detta.

  3. En plats att tillhöra. Nästa steg är att bestämma var du ska bygga din lagring skjul. Det bör vara på plan mark, och inte alltför långt från ditt garage eller arbetsplats. Det skulle vara en bra idé att kontrollera om du ska bygga över några rör eller kablar. Bygga ett skjul över dem kan kosta dig mer pengar, eftersom linjerna kan behöva repareras.

  4. Fullt utrustat. Kontrollera om du har allt du behöver för att bygga din utomhus lagring skjul. Det kommer att bli en god idé att lista alla delar och material som behövs för byggandet. När du har slutfört listan bocka av de objekt som du redan har och köpa de du inte. Du måste identifiera varje enskild sak som kommer att gå in i konstruktionen, från trall till sidospår, dörrar, att även de typer av naglar du kommer att använda.

    Kontrollera med lagen. En plats att tillhöra.
    Kontrollera med lagen. En plats att tillhöra.

  5. Komma till arbetet. Nu till själva byggandet av din lagring skjul. Det är oftast bäst att bygga din byggnad från grunden. Börja med golvet, vilket gör att du fäst den med block eller insatser. Lägg ramarna och väggar Nästa och bifoga alla dörrar och fönster efteråt. Slutligen arbetar på taket när allt annat är fint säkrad.

  6. Inspektera det. Medan du bör helst inspektera ditt arbete och samtidigt bygga din utomhus lagring skjul, är det lätt att missa några saker medan du är hårt. När du är klar med allt, ge din lagring skjul en sista titt-over innan den slutligen använder den.