E2r

Hur man bygger en vermiculture

Vermiculture är en process kompostering av avfall kök mat och omvandla den till organisk gödsel för trädgården eller växter hus. Det är lätt och billigt att bygga en vermiculture hemma. Kök klipp kan omvandlas till näringsrikt jord när du bygger en vermiculture hemma.

Bygga en vermiculture innebär användning av maskar

Bygga en vermiculture innebär användning av maskar. Att bygga en vermiculture, röd tiger maskar, daggmaskar, skulle röda wigglers vara det perfekta valet. När du bygger en vermiculture med dessa maskar, konsumera de snabbt den söndersmulade avfall och skapa närande jord.

Processen med att bygga en vermiculture är enkel nog

Processen med att bygga en vermiculture är enkel nog. En luftig och ventilerad mask bin kan köpas i vilken affär som helst som säljer trädgård leveranser. Ett kilo maskar kan lånas från vänner, plantskolor eller företag trädgårdsarbete.

Ta lite strimlad tidningen

Ta lite strimlad tidningen, ludd och fyll i vermiculture bin. Vissa strån eller snörmakerier trädgården tillsammans med lite jord göra den perfekta sängen för maskar. Efter tillsats av strimlad tidningen, är det viktigt att göra det fuktigt genom att strö lite vatten. Fukt är viktigt när man bygger en vermiculture, ökar det processen kompostering.

När du bygger en vermiculture

Hur man bygger en vermiculture. Bygga en vermiculture innebär användning av maskar.
Hur man bygger en vermiculture. Bygga en vermiculture innebär användning av maskar.

När du bygger en vermiculture, foder maskar med matrester som vegetabiliska skinn, frukt, begagnade tepåsar eller drank kaffe och skal av ägg. Det rekommenderas inte att använda kött, fet mat eller mjölkprodukter. Dessa uppmuntrar råttor och insekter.

Den vermiculture bin kan bli illaluktande om matrester inte är korrekt begravda. Masken rör sig under sängar och därmed maten begravd under strö skulle förhindra dålig lukt. Masken kompost vanligen skapas under en period av två månader. Sängkläder är nästan uppäten av maskar. Innehållet ser brunaktig färg och fylld med mask utsöndringar.

Det är viktigt att hålla dina husdjur borta från den plats där du bygger en vermiculture. Masken måste också hållas borta från den färdiga produkten för att förhindra dem från att dö. När du har rensat den gamla komposten, alltid använda nya sängkläder, matrester och nyare putsning trädgård.

Se till att ventilerna i vermiculture bin inte är blockerade

Se till att ventilerna i vermiculture bin inte är blockerade. Du kan borra fler hål om det behövs. Samtidigt bygga en vermiculture, se till att masken sängkläder inte blir sur. Lägga alltför många frukter peeling kan döda maskar.

Flugor och insekter kan sväva runt masken komposten på grund av stanken. För att förhindra loppor och stank, är det lämpligt att täcka vermiculture bin med en plastfolie eller ventilerade lock. Placering några vänliga spindlar i närheten, kan hålla undan insekter.

Processen med att bygga en vermiculture är enkel nog. Ta lite strimlad tidningen.
Processen med att bygga en vermiculture är enkel nog. Ta lite strimlad tidningen.

Den vermiculture kompost fungerar som en bra jord näringsämne för växter hemma. Att bygga en vermiculture är ett bra sätt att förbättra jorden och naturligtvis gödsla trädgården eller växter hus.