E2r

Hur man bygger ett hörn kina skåp

Att ha ett hörn kina skåp är en bra samlingspunkt i ditt vardagsrum eller någon plats i ditt hus. Det är också en viktig faktor i ditt hem arrangemang om du vill att besökarna ska se ditt porslin eller andra favorit samlingar. Nedan finns tips och instruktioner som hjälper dig att bygga ditt hörn kina skåp.

Hur man bygger ett hörn kina skåp. Shopping för material.
Hur man bygger ett hörn kina skåp. Shopping för material.

  • Planering. Du måste veta var du ska placera din kina hörnskåp så att du kan mäta dess storlek och höjd. Du måste också bestämma servis och andra objekt som du kommer att visa när det är gjort. Om du gör ditt eget hörn kina skåp, se till att din önskade designen måste vara slutligt innan du handlar för material. Bläddra snickeri-och hushållsarbete tidskrifter och webbplatser för att ge dig mer information om möbler och andra idéer hushållsarbete.
  • Om du tror att du inte har tillräckliga kunskaper för att göra och polera ditt hörn kina skåp sedan hitta någon som gör det åt dig. Bara se till att den personen kan göra jobbet ordentligt.
  • Shopping för material. Kontrollera de material som finns i ditt hem innan du köper något. Det kan finnas skruvar, spikar, målarfärg och oanvända träslag som ek eller lönn bland annat material som bara hänger runt din källare eller garage som du kan använda för ditt skåp konstruktion. Canvass material på din lokala och närliggande järnaffär eller brädgård. Försök att få de billigaste material med bästa möjliga kvalitet.
  • Kapning. Mät trä lämpligt innan du skär den. De delar som du behöver för ditt skåp är de två sidorna, botten och toppen. Hyllorna måste skäras i samma storlek som din skåpets övre och nedre del. Fäst skåpet delarna ordentligt efter kapning.
  • Andra påminnelser i skär träet är ha skyddsglasögon och tabellen bladet får inte vara högre än vad du skär. Dessutom måste du inte lämna ditt elverktyg utan uppsikt och inte sätta mycket press när du använder en bandslip eftersom det kan skära spår på träet.
  • Polering. Det finns många rendering val för din träslöjd-dess konstruktion kan vara laminerat eller trä. Du kan polera din träslöjd genom halvfast, flytande eller spray. Dörrarna till ditt skåp kan vara fullt glas, massivt trä, eller glasskivor. De flesta skåp har dörrar så att dina dyrbara skärmar skyddas från damm och smuts. Ditt skåp hyllor kan vara av trä, laminat eller glas. Du kan lägga till belysning så det blir en illusion av rymd, vilket kommer att göra dina displayer mer dramatisk och attraktiv.
  • Display. Visningen av din samling måste bero på motivet och polering av din hörnet kina skåp. Motivet eller tema är viktigt eftersom det kommer att göra din samling lättlästa och attraktiva. Temat ska vara i enlighet med den atmosfär eller motiv i rummet där din hörnet kina skåp kommer att vara placerad. Liksom, om du dekorerar en viktoriansk tema, och sedan se över dina displayer är relaterade till ditt rum viktorianska motiv. Det är också viktigt att inte överbefolka ditt skåp med alltför många skärmar det kommer att minska skönheten i din samling.

Det är lätt att underhålla ett hörn kina skåp

Det är lätt att underhålla ett hörn kina skåp. Du behöver bara städa och göra lite polering arbete för dina möbler från tid till annan så det kommer alltid att se i gott skick. Att ha ett hörn kina skåp i ditt hem är elegant och tilltalande för ögonen.