E2r

Hur man bygger ett sovrum förvaring bänk

Om du saknar lagringsutrymme

Om du saknar lagringsutrymme, lägga ett sovrum Förvaringsbänk till ditt sovrum kan vara ett utmärkt komplement till dina möbler. Inte bara är det funktionella och mycket praktisk, men också tillför klass till ditt sovrum! Det är lätt att fylla bygga ett sovrum Förvaringsbänk, och du kan fylla i det på några timmar, särskilt om du hanterar din tid väl.

Mätningar

Du kommer att ha din Förvaringsbänk att passa fint i ett visst område i ditt rum, så mäter höjd, bredd och längd i området, så att du kan designa din bänk därefter. Om du placerar den på kanten av sängen, något smalare och kortare dimensioner jämfört med din säng kommer att göra, så sätt storleken inte blir för off-base jämfört med din säng.

Om du vill ha det under ett fönster

Om du vill ha det under ett fönster, se till att mäta höjden som du vill utan att låta bänken får tillräckligt hög för att nå kanten av fönstret. Prova att ta en pall, stol eller annan möbel, och se om du gillar den höjden. Du kan basera dina mått från detta. Kom ihåg att du bygger en bänk, så se om höjden är bekvämt för fritid sittande, för läsning och sådant.

Hur man bygger ett sovrum förvaring bänk. Om du saknar lagringsutrymme.
Hur man bygger ett sovrum förvaring bänk. Om du saknar lagringsutrymme.

Material

Nu när du har dina mått, är det dags att bestämma vilken typ av material som ska användas. Plywood är den bästa typen av träslag som ska användas för gör-det-själv-projekt, även om det kan kosta mer än andra alternativa material som parkett. Nu måste du bestämma om du vill använda roterande plywood eller skivad plywood. Den enda skillnaden mellan de två är deras yta.

För roterande

För roterande, du har en slät yta med typiska "trä linjer" medan skivad plywood, har du jämnas-out plywood spån som din plywood säd. Det beror egentligen på det utseende du försöker uppnå. Om du planerar att färgning din bänk sovrum lagring, då det skulle vara bäst att använda roterande plywood.

Om du vill ha det under ett fönster. Om din bänk är lång.
Om du vill ha det under ett fönster. Om din bänk är lång.

Byggnad

Köp 2x4 trä inlägg som motsvarar längden och bredden på din bänk. Montera dem tills den bildar din bas ram. Nu behöver du också 2x4s som motsvarar höjden på bänken. Köpa minst 8 bitar. Nu ansluter 2x4s höjd-cut till din bottenram i varje hörn, och sedan lägga till en i mitten av varje sida av din bas (i mitten av hörnstolpar) för mer stöd.

Om din bänk är lång

Om din bänk är lång, kan du välja att lägga till fler tjänster för extra stöd. Ovanpå dessa stödstolpar, lägga till ytterligare "stativ" för toppen av din bänk. Så i slutändan ska du ha två stora rektanglar, som hölls upp en ovanpå varandra av flera stödstolpar.

Nu när du har din ram

Nu när du har din ram, täcker alla sidor utom toppen med ¾ tum tjock plywood. Du bör ha totalt 6 stycken, med två stycken per mätning (representerande sidor, framsidan och baksidan, och toppen av din bänk). För ditt skydd, bifoga piano gångjärn och sedan bifoga det till ramen på din bänk.

Du är i grunden klar med din bänk

Du är i grunden klar med din bänk. Allt du behöver göra nu är att sanden är en jämn yta och måla eller bets det efteråt. Om du väljer att måla det, se till att använda en primer först innan du täckfärg. Lägg kuddar ovanpå din bänk för en mer snyggare utseende, lägga både komfort och design i processen.