E2r

Hur man byter en avfrostningsvärmaren i en Frigidaire kylskåp

En hel del av den moderna kylskåp avfrostning automatiskt så det fungerar med en avfrostning termostat som ger den där speciella särdrag. Detta innebär att någon av de ackumulerade frost i ditt kylskåp smälter rutinmässigt när avfrostningsur stänger av sig själv, signalerar den avfrostningsvärmaren att slå på. Den avfrostning kan hittas genom kylslingorna i kylskåpet och när det blir varmt, smälter någon frost eller is som finns på kylslingor. Den frostskyddstermostat ligger vid kylslingorna samt och orsakar avfrostningsvärmaren att stänga när dess värme har kommit fram till en viss temperatur. Om avfrostningsvärmaren i ditt kylskåp skulle bli fel av någon anledning, är det nödvändigt att arbeta på att ersätta det så snart som möjligt för att spara dig en massa problem. Ett kylskåp som inte fungerar ordentligt kan skapa mer än mindre problem när de inte hanteras korrekt. Det är inte alltför svårt att göra det här jobbet på egen hand, men det är också en bra idé att få lite tips från en professionell om du har allvarliga tvivel om att hantera situationen. Men om du känner att du kan hantera ersätta din avfrostningsvärmaren, läsa följande riktlinjer för att hjälpa dig.

Hur man byter en avfrostningsvärmaren i en Frigidaire kylskåp. Ta reda på var din avfrostning värmaren.
Hur man byter en avfrostningsvärmaren i en Frigidaire kylskåp. Ta reda på var din avfrostning värmaren.

  • Stäng av strömmen. Det första du bör göra när du byter en avfrostningsvärmaren är att stänga av strömmen genom att koppla ditt kylskåp från dess kraftkälla. Ett enkelt sätt att göra det är genom att helt enkelt dra ut kontakten ur apparaten från väggen enheten. Du kan också kolla din säkringsdosan hemma och ta ur kylskåpet säkringen eller resa rätt switch som du kan hitta på strömbrytardosan.
  • Ta reda på var din avfrostning värmaren. Du kanske kan hitta avfrostningsvärmaren i ditt kylskåp bakom frysen bakpanel eller under dess golv. En avfrostningsvärmaren i kylskåp vanligtvis placeras under förångarslingorna i ett kylskåp. Se till att du tar ut objekt inuti frysen som kan hindra din väg, inklusive Ismaskin komponenter och hyllor, och panelerna på insidan, baksidan och botten.
  • Ta bort panelen. När du tar bort en panel, kommer du att notera att det kan fästas med hållare clips eller skruvar. Utnyttja en skruvmejsel för att ta bort skruvarna eller att lossa hållaren klippen som håller panelen ordentligt på sin plats. Om ditt kylskåp är av en äldre modell, kan du också ta bort en gjutning av plast innan du kan kunna nå golvet i frysen. Eftersom denna gjutning kan bryta lätt, öva försiktig när du tar bort den. Ett sätt att göra det lättare för dig att ta bort är genom att placera en aning varm och blöt handduk för att värma upp innan du tar bort den.
  • Testa och ta bort avfrostningsvärmaren. För att testa avfrostningsvärmaren, är du skyldig att ta bort den ur kylskåpet först. Detta är ansluten med ett par trådar som också är fäst med slip-kontaktdon. Använd nål-nosed tång för att ta bort dessa kontakter från sina terminaler, se till att du inte ryck i trådarna. Bortsett från trådarna, kan du hitta några skruvar eller clips som fäster den till sin plats. Om detta är fallet, måste du lossa dem också för att kunna ta ut värmaren. Försök att inte hantera avfrostningsvärmaren med fingrarna om det yttre höljet är tillverkat av glas som värmaren kan vända het från oljerester du kan ha på fingrarna. När detta händer, kan det skada antingen frysen eller värmaren, eller till och med båda. Skulle du rör den av misstag, torka av den med alkohol och en pappershandduk.
  • Placera i ditt nya avfrostningsvärmaren. Montera din nya värmare och fortsätt att återansluta kablarna. Placera tillbaka panelen som du tog bort ordentligt och slå på strömmen för att få ditt kylskåp fungerar.


Genom att följa dessa enkla steg kan du byta framgångsrikt din avfrostningsvärmaren och få ditt kylskåp att fungera perfekt.