E2r

Hur man byter en bricka dusch

När du har skador på din dusch omger ditt badkar

När du har skador på din dusch omger ditt badkar, kommer du behöva byta kakel dusch. Om det är överdriven kakel skador, kommer du då att ersätta din kakel dusch också. Denna börda kan vara en utmanande knepig men kan också göras med hjälp av en vän och husägare. Om du har köpt rätt utrustning och följ steg en efter en, kan du enkelt och billigt byta kakel dusch. Du måste se till att alla vet att de inte kommer att kunna använda den här duschen för ett minimum av minst 4 dagar medan du arbetar på kakel dusch.

Steg 1:

Du måste se till att avloppet är täckt med en gammal trasa av något slag för att skydda avloppet. Detta kommer att bidra till att se till att inga bitar av kakel gör det i avloppet och anslut avloppet upp sedan leder till en annan reparation. Du kommer att vilja ta bort brickan från dusch genom att arbeta i mindre spett och tillbaka under kanten av plattorna i duschen. Du kommer att vilja se till att du skär runt dusch med en såg och sedan använda hammare för att bryta sönder något av den del av kakel och vägg brädor som är kvar. Du kommer att vilja ta isär i sektioner om det alls är möjligt.

Steg 2:

Du kommer att vilja isolera och ytterväggar omgivningen med hjälp av en lätt rulle vikt isolering och täck med en plastfolie material. Takläggning naglar är bäst att använda vid spikning ett plastark på plats som täcker din väggreglar. Se till att det inte finns något överskott kvar från plastarket.

Steg 3:

Hur man byter en bricka dusch. Steg 1.
Hur man byter en bricka dusch. Steg 1.

Du kommer då vill täcka väggarna med ett vattenavvisande material såsom torr vägg eller ett material som kallas cement ombord. Endera av dessa kommer att fungera. Du kommer att vilja skruva gips i reglarna i väggen varje par inches att se till att styrelserna sitter på plats. Där det finns ett rör, kommer du vill göra märken på gips eller cement styrelse och med en vass kniv, kommer du vill klippa hål upp för rören och duschmunstycke.

Steg 4:

Kontrollera att alla rören täcks innan du försöker placera någon sealer eller kakel lim på väggen. Annars kan du orsaka kakel lim för att ställa på rören och orsaka stopp. Placera en linje som går över väggen högst upp del av innerdelen så nära till badkaret som möjligt. När du har gjort detta, gå vidare.

Steg 5:

När du har skador på din dusch omger ditt badkar. Steg 2.
När du har skador på din dusch omger ditt badkar. Steg 2.

När kakel limmet är på plats, kommer du vill börja i hörnet av duschar och gör en komplett omgång av kakel omger dusch. Du kommer att behöva placera distanser i att se till att du har en jämn mängd utrymme i mellan plattan. Du kommer att vilja låta den nedre brickan sitta i några timmar innan vi går vidare till de andra raderna av kakel.

Steg 6:

När plattan har satt i 24 timmar, kommer du vill ta bort distanserna och sedan tillämpa injekteringsbruk. Du kommer sedan vill tillämpa injekteringsbruk på brickan och ta bort överskott av fogmassa. Gjutningen bör sitta i 20 minuter innan du försöker ta bort överskottet med fuktig svamp. Du kommer då att vilja se till att bindningen sitter i 48 timmar innan du försöker byta ut locken på rörändarna och sätta ditt duschmunstycke på plats. När du har gjort detta, är du fri att använda din dusch.