E2r

Hur man förbereder för hylla installation

Om du behöver skapa mer lagringsutrymme

Om du behöver skapa mer lagringsutrymme, överväga att installera hyllor i ditt hem. Det finns olika stilar och färger som kan hantera en mängd olika vikter. Det kan tyckas komplicerat, men hylla installationen är faktiskt lätt att göra. Så här förbereder.

Hur man förbereder för hylla installation. Bestäm vad du kommer att sätta på hyllan.
Hur man förbereder för hylla installation. Bestäm vad du kommer att sätta på hyllan.

  1. Bestäm vad du kommer att sätta på hyllan. Om det kommer att hålla prydnadsföremål, kanske du inte behöver så många hyllor. Att veta vad du kommer att använda hyllan för att hjälpa dig att begränsa storleken, bredd och där du installerar hyllorna. Du har också kontrollera vikten kapacitet hyllorna du ska köpa, speciellt om du kommer att placera något tungt på den som böcker eller ett konstverk.
  2. Bestäm väggen som du ska installera en hylla. Ta reda på om väggen är Gips eller cement. Du måste se till att väggen kommer att kunna stödja hyllorna du planerar att installera.
  3. Mät väggen utrymme där du planerar att sätta upp hyllan. Uppskatta storleken på hyllan kommer du att sätta upp och kontrollera att det inte överväldiga utrymmet. Glöm inte att mäta för djupet av hyllorna. Du vill inte att det ska slå saker eller överlappar ett fönster eftersom det sticker ut från väggen.
  4. Kontrollera den övergripande utformningen av ditt rum. När du väljer din hyllor, vill du gå med något som kommer att komplettera den övergripande utformningen temat i ditt rum. Det finns dekorativa hyllor som har förmonterad så välj en stil och färg som smälter väl i ditt rum.
  5. Gå till maskinvaran eller hemmet butik och köpa hyllorna du kommer att använda. Om du väljer att gå med enkla plankor av trä monterade på L konsoler, har snittet trä före dina önskade dimensioner. Köpa tillräckligt skruvar, tox eller borr. Om du kommer att måla trä, köper färgen valfri färg. Det kan vara lättare att köpa en paketerad hyllsystem som du bara behöver montera. Allt du behöver är inne en låda, förutom verktygen. Läs högsta vikt kapacitet hyllorna du ska köpa se till att det kan bära vikten av vad du väljer att sätta på den.
  6. När du kommer hem, rensa utrymme du kommer att montera hyllorna på. Flytta möbler från väggen för att ge dig gott om utrymme att flytta runt. Ge väggen en bra torka för att ta bort damm och spindelväv.
  7. Läs installationsinstruktionerna innan du borrar något. Förbered dina verktyg som skruvmejsel, måttband, en penna, borr och borrar, skyddsglasögon och en nivå.

Där har ni det! Du är nu redo att installera dina hyllor

Där har ni det! Du är nu redo att installera dina hyllor. Se till att du mäta och markera noga innan du borrar. Skyddsglasögon innan du hanterar borren. Använd nivå för att kontrollera jämnheten av hyllorna. Med rätt förberedelser är hyllan installation en snabb och enkel process.