E2r

Hur man gör dina egna hopfällbart bord

Oavsett hur lång skyskraporna får i stadens silhuett

Oavsett hur lång skyskraporna får i stadens silhuett, kvarstår ett problem - utrymme. Med fler och fler människor, vänner och familj flyttar in i staden, att få ut det mesta av det lilla utrymme som du har i staden stadsdel eller i en lägenhet är ett måste. Ett av de enklaste sätten att spara utrymme och ändå behålla funktionaliteten i ditt hem är genom en hopfällbar bord, som är en annan del i det växande hopfällbar nätverk av gemensamma hem hopfällbara möbler. Denna tabell är bra för stora middagar med hela familjen, för att spela kort, eller helt enkelt för lördag morgon picknick. Här är hur man får en installerad i ditt vardagsrum på nolltid.

Hur man gör dina egna hopfällbart bord. Bärbara hopfällbara bord.
Hur man gör dina egna hopfällbart bord. Bärbara hopfällbara bord.

  1. Planera - Den första frågan som du behöver besvara är vilken typ av hopfällbara bord du vill. Det finns några som är installerade direkt på väggarna, och har ben som kan böjas inåt så att du kan skjuta bordsskivan längs väggen. Medan funktionell i sig kan tabellen inte flyttas runt. Den andra typen är det fällbara hopfällbara bord som kan ställas in på vardagsrummet golvet i några minuter. När du har bestämt, får lämpliga material och verktyg. För båda typerna av hopfällbara bord, behöver du en cirkulär eller rund såg, trästolpar att fungera som ben, och antingen träpaneler eller PVC ark som bordsskivan.
  2. Konstruktion - För väggmonterade bord, klippa ut en kvadrat eller rektangel form från träpanel. Med hjälp av en penna, markera tabellen höjd i förhållande till väggen. Detta kommer att fungera som en guide för att ansluta bitarna, samt för bestämning av längden av benen. När detta är gjort fästa gångjärnen på bordsytan. Tabellen bör ha ett gångjärn för varje ben, medan den del som ansluter till väggen bör ha åtminstone tre gångjärn, eftersom dessa kommer också att hålla vikten på bordet och bordsben hopvikt. Vissa träpanel är tyngre och tjockare än andra, och kommer att behöva förstärkas med ett tillräckligt antal gångjärn. Skruva på gångjärnen till benen och väggen. Se till att benen kommer tuck in tätt mellan väggen och bordet.
  3. Bärbara hopfällbara bord - För bärbara hopfällbara bord skapar två identiska rutor som passar sida vid sida för att skapa bordsskivan. Istället för att få stöd från en vägg, kommer den bärbara tabellen stabilisera sig genom den andra halvan, en gång utvecklades. Vara säker på att varje halva av tabellen har åtminstone två ben. När bitarna har mätts och skärs upp, fortsätt att fästa gångjärnen mellan bordet och ben och sidorna av bordet. Slutresultatet bör vara en tabell som viks på mitten, med ben som kommer att vika inåt för enkel förvaring runt huset eller i bilen.

När du har din hopfällbart lätt tabellen

När du har din hopfällbara lätta bord, lägga hopfällbara stolar för att slutföra hopfällbara nätverk av möbler för ditt hem. Eller anpassa din pjäs genom att göra en vadderad bord att dina barn kommer att älska att spela på. Oavsett om hopfällbar camping, en drink med vänner eller för arbete är det hopfällbara bord både ekonomiskt och ergonomiskt val för dig.