E2r

Hur man gör en 2 - vägs spegel

Två sätt speglar är byggda för en anledning och en anledning endast

Två sätt speglar är byggda för en anledning och en anledning ensam, och det är säkerheten. Oavsett om det används i ett förhör rum, mat, affärer, bostäder eller vad inte orsaken är att kunna titta på misstänkta utan dem identifierar dig. Och det är perfekt att ha en 2-vägs spegel av säkerhetsskäl, skaffa en kommer att kosta dig ett visst belopp. Men det betyder inte att du inte kan ha en 2-vägs spegel för att göra ditt kontor, hem eller din butik säkrare.

Det fina med 2-vägs speglar

Det fina med 2-vägs speglar, trots sin stora användbarhet och till synes komplicerade, det är faktiskt möjligt att göra en. För att skapa en inte kräver att du skapa en gigantisk spegel eller gå till en spegel smältning pott. Det finns listig och sinnrika sätt att göra din egen 2-vägs spegel. Här är några tips på hur man gör en 2-vägs spegel.

  • Innan du tittar i spegeln. För att göra din egen 2-vägs spegel, måste du ha rätt redskap och ingredienser för att klara detta på rätt sätt. Skaffa en bildram med glas. Den ideala storleken är 18 inches by24 tum. Du bör också ha en rulle av auto glas reflekterande film och en gummiskrapa som är 12 inches i bredd. Som du kan se, ingen av de material som behövs innebär att få en komplicerad maskin eller glas. Det är så, så att du kan göra din egen 2-vägs spegel med liten eller inget krångel alls.
  • Det första steget. Få 18 inches med 24 inches bildramen. Det första du bör göra är att ta bort glaset från ramen. Ta bort eventuella dekaler, mönster eller etiketter som finns på glaset. Tanken här är att ta bort några märken i glaset "yta. Du kan också använda kommersiell innebörd fönsterputs. Låt glaset torka. Torka sedan det lite mer att se till att det inte finns några kvar märken.
  • Det andra steget. Med glaset alla saneras, är nästa sak du bör göra för att förbereda den reflekterande glas filmen. Rulla ut hela filmen på en tydlig och ren yta. Mät sedan en remsa motsvarar de 18 inches med 24 inches dimension av glaset du rengjort tidigare. Alltid ta hand så att du kan undvika att göra märken och eller veck på reflekterande glas film. Klipp och hålla den så ren som möjligt.
  • Det tredje steget. Efter rengöring ditt glas och skära din reflekterande glas film kan du gå nu till nästa steg. Den reflekterande glas Filmen är gjord med en självhäftande. Så försiktigt hålla den reflekterande glas filmen och jämna den. Den gummiskrapa kommer att ha nytta för att avlägsna rynkor, veck och eller luftbubblor.
  • Det fjärde steget. Tillbaka glaset till sin ursprungliga plats i ramen. Men den här gången den sida där du fäst den reflekterande glas filmen ska vara vänd ut. Tricket är inte att ersätta kartong på baksidan av ramen. Häng spegeln i ett område där du har en öppning. Det är där du kan visa från den motsatta sidan av din spegel.


Hur man gör en 2 - vägs spegel. Innan du tittar i spegeln.
Hur man gör en 2 - vägs spegel. Innan du tittar i spegeln.

Gör din egen 2-vägs spegel behöver inte vara komplicerat. Allt som krävs är lite planering och ge tid att göra det.