E2r

Hur man gör en böna kudde påshalsen

Om du vill ha befrielse från ömma, trötta axlar, nacke och muskler, behöver du inte gå ut och spendera en förmögenhet på terapeutiska kuddar. Du kan göra en terapeutisk bean kudde väska halsen i några få enkla steg.

Här är vad du bör göra.

  • Samla ditt material. Få ett par långa och tjocka tubsockor (hockey strumpor eller en mans strumpor skulle vara den perfekta längden), företrädesvis ett par som du inte använder längre. Bara se till att de är rena och inte har några hål. Då kan du få en skål med okokt ris eller bönor. Mindre och medelstora bönor som pinto bönor eller marinblå bönor kommer att göra bra. Bara se till att vad du använder inte lätt faller genom väven av strumpan och tål fukt utan lätt går dåligt. Du kommer också behöva lite lavendel eller eukalyptus eterisk olja, en remsa av kardborreband, en nål och tråd, en tratt och en ren cylindrisk behållare eller kapsel.
  • Sätt fyllningar inuti strumpan. Prop strumpan först inuti cylindriska behållare för stöd. Få din tratt och börja hälla okokt ris eller torra bönor i strumpan genom tratten. Håll socka med ena handen för stöd och för att förhindra att innehållet rinner. Fyll strumpan med ris eller bönor tills det är ungefär tre fjärdedelar full. Eller så kan du lämna minst en 2-tums ersättning för sömmen.
  • Häll i några droppar eterisk olja. Fem droppar räcker. Lavendel och eukalyptus dofter används främst för avkoppling och föryngring. Och eteriska oljor är mycket potenta dofter som omedelbart kan lindra ditt humör och tar bort stress.
  • Sy sömmen. Med en nål och tillräckligt lång tråd, sy för hand öppnandet av strumpan. Applicera små fina stygn. Vik sömmen en halv tum och sy igen.
  • Placera den första strumpan i den andra strumpan. Kontrollera att placera den söm änden först.
  • Fäst kardborrband nära öppningen. Placera den grova delen av kardborreband på ena sidan av insidan av strumpan öppning. Placera sedan den andra mjuka delen av kardborreband på motsatt sida. Med en nål och tillräckligt lång tråd, sy för hand de två delarna av kardborreband för att göra dem säkra. Tillslut kardborreband.

Att använda:

  • Placera din bean kudde påshalsen i mikrovågsugn. Ställ att värma upp för en minut eller två. När det är gjort, forma kudden bönor väska runt baksidan av axlarna och låt den vila på halsen. Lämna det där tills du kan känna dess avslappnande effekter.
  • Sätt din bean kudde påshalsen i frysen i två timmar. Använd som en kall kompress.


Sittsäckar är inte definitivt bara för barn

Hur man gör en böna kudde påshalsen. Sätt fyllningar inuti strumpan.
Hur man gör en böna kudde påshalsen. Sätt fyllningar inuti strumpan.

Sittsäckar är inte definitivt bara för barn. Du kan använda bönor väska konceptet att göra din egen terapeutiska nackkudde. Det är en enkel, hemgjord rättsmedel som fungerar lika bra som de dyra lagra-köpt hals kuddar.