E2r

Hur man gör en dekorativ fågelholk från frö paket

Det kan vara fantastiskt

Det kan vara fantastiskt, de saker man kunde göra med vardagliga hushållsartiklar och lite kreativitet. En hel del av de saker du kasta och kasta bort kan faktiskt användas för många andra ändamål, har du helt enkelt att hålla ett öppet sinne och du kommer att hitta svaren hälla i. Om däremot du har vissa svårigheter att tänka upp av många olika sätt Du kan förvandla kasseras eller husgeråd till något bekvämt och användbart (eller ens något tilltalande och attraktiv), då denna artikel kommer att hjälpa dig att komma igång. Normalt när du är klar plantera frön i din trädgård (eller använda fröna för något annat ändamål som det finns andra användningsområden för vissa typer av frön), du skulle bara kasta paketen och kasta ut dem. Det finns dock användningsområden för själva paketen-användning som inte är uppenbara direkt, men kommer att göra meningsfullt endast om du ger det en tanke och fantasi. Lyckligtvis har den här artikeln ett intressant sätt att återvinna dina kasserade utsäde paket genom att göra dem till en vacker fågelholk. Allt du behöver göra är att fortsätta läsa och följ instruktionerna skrivna nedan:

  • Samla material du behöver för att göra din dekorativa fågelholk. Tur för dig, det finns inte mycket du behöver för ett projekt som detta. Bara lite lim, en svart markör, små dekorationer du kanske vill på din fågel hus (blad, mossa och liknande), en sax, och naturligtvis, fröet paket. Ju mer färgstarka paketet, desto bättre, men slutresultatet kommer att bli bra åt båda hållen.
  • Börja med framsidan av din soon-to-be fågelholk. Ta frö paket du har valt att vara den främre väggen av ditt projekt, och använda din svarta markör för att rita ett hål stort nog för fågeln att komma in. Efteråt använda dina sax för att spåra och klipp ut bit av utsäde paket för att göra en riktig hål.
  • Avsluta sidorna och taket också. För sidor fågelholk, kommer du vill att de ska vara kortare än normalt för att passa proportionerna för en vanlig fågelholk och komplettera den främre paketet. Använd dina saxar igen för att avlägsna så mycket av paketet som du behöver för att klippa bort. Därefter ta en annan frö paket-för en kommer du klippa det på längden precis vid mitten för att separera fram-och tillbaka paketet, men lämna dem båda anslutna på ena sidan, vilket kommer att vara ditt tak.
  • Limma ihop allt och lägga till information. Före limning dock testa fågelholk genom att placera alla paketen tillsammans. Du måste skära bort två delar av den främre paketet att göra plats för taket samt gör det möjligt att ansluta med sidorna. Efteråt, lim ditt fågelholk tillsammans och sedan limma i detaljerna men du önskar (blad i fronten, etc.).


Och det är så enkelt är det

Hur man gör en dekorativ fågelholk från frö paket. Samla material du behöver för att göra din dekorativa fågelholk.
Hur man gör en dekorativ fågelholk från frö paket. Samla material du behöver för att göra din dekorativa fågelholk.

Och det är så enkelt är det. Om du ofta köper paket av utsäde men kan du finna dig har gjort mer än ett par olika utformningar av birdhouses redan och det skulle vara din egen fågel gata. Fåglarna kommer säkert inte att klaga.