E2r

Hur man gör en diskbänk från en byrå

Badrum blir vackrare med unika sänkor

Badrum blir vackrare med unika sänkor. Ett av de billigaste sätten att skapa en diskho är att återvinna en byrå. Du kan alltid skapa en klassisk diskbänk från din gamla byrå. Förfarandet att vända en byrå till en diskbänk är mycket enkelt. Här är stegen i att göra ett handfat från en byrå:

  1. Organisera verktygen. Gör dig redo med följande: sink mall, mönster papper, måttband, skruv, krita, hammare, skruvmejsel, tigersåg, byrå, och handfat. Börja inte om du inte har komplett material. Du kommer att spara mer tid och kraft om du har de verktyg till hands.
  2. Utföra mätningar. Ta del av följande mått: sink area och höjd från golvet, fönster och dörr. Var försiktig vid mätning. Du behöver korrekta data. Var konsekvent med mätverktyget du använder.
  3. Välj ett område för din diskbänk. Det kan vara ett rum eller ett område i ditt hus. Det är bättre om du placerar din diskbänk i ett område där skåpen finns redan eftersom du bara behöver mäta höjden på diskbänken. Få höjdmätning mot dörrens övre och nedre gränser.
  4. Välj en byrå att använda. Se till att utformningen av din byrå komplimanger sin omgivning. Om området har skåp, välj en byrå med samma design som skåpen. Men om du bygger ett handfat i ett öppet område, är det upp till dig att välja ett tema.
  5. Skissa ett handfat plan. Rita ett rum eller område där du kommer att placera diskhon. Glöm inte att inkludera de mått du erhållits från det första steget. Ritningen kommer att vara en grund för vilket resultat du kan förvänta dig.
  6. Mät och matcha bänkskivan med byrå. Vanligtvis bänkskivor mäter 25-40 inches i höjd. Det är svårt att göra matchningen men du kan ändra ben byrå. Du kan antingen ansluta eller ersätta dresser ben. Modifieringen hjälper dig matcha byrå med bänkskivan.
  7. Tänk på diskbänken. Se till att den passar byrå. Storleken på diskbänken beror på storleken på byrån som du använder. De flesta köksskåp kräver handfat skålar. Dessa skålar kommer att fungera som förvaring garderober för diskbänk objekt som tvål. Det finns butiker som säljer gamla men kvalitet handfat och skålar sjunker.
  8. Använd ett handfat mall. Skapa en diskbänk öppningen med ett handfat mall. Om du inte har en mall, vrid handfat och markera platsen och storlek där du vill placera öppningen. Jigg kan vara till hjälp för att minska.
  9. Ordna ryggen och det inre av byrå. Använd partiellt avlägsnande VVS att ansluta byrå och diskbänken. För interiören, ta bort lådsektionen. Skruv varje sida av lådan. Lägg parallella stöd för dresser sidorna för att lindra enheten.
  10. Lägg sista touch. Kör byrå på plats. Sätt diskhon på byrån. Du kan nu sätta handtag, avlopp och kran på plats.

Ett handfat-byrå är en mycket användbar projekt

Hur man gör en diskbänk från en byrå. Organisera verktygen.
Hur man gör en diskbänk från en byrå. Organisera verktygen.

Ett handfat-byrå är ett mycket användbart projekt. Det tillåter inte bara att du kan återanvända gamla köksskåp men också hjälpa dig förvandla ett område till ett mer dekorativt ett. Följ stegen ovan och gör din diskbänk nu!