E2r

Hur man gör en extern kran nyckel

Nästan varje objekt eller idag kan köpas från din lokala butiker, vare sig det är ett bord, en kran, eller den ökända diskhon. Det finns också verktyg där ute för människor som tycker tillfredsställelse i en hård dags arbete, utan istället valt att bygga sina egna objekt från enskilda material. Det finns dock de sällsynta fall där även de verktyg du behöver för dessa projekt hem förbättring kan vara svårt att få, men då är det inte omöjligt för dig att faktiskt bygga några av dessa verktyg från enklare material. Till exempel är det vanligtvis säkert att anta att kranen är ansluten till ditt hem utifrån har upplevt någon form av läcka på ett eller annat sätt. En av de vanligaste problemen du kan möta med en utomhus kran är att så småningom kommer att få svårare och svårare att stänga ordentligt, vilket innebär att vatten kontinuerligt läcker ut ur kranen. Detta är inte nödvändigtvis en stor sak, men om du går tillräckligt dagar utan fastställande av det lägger spillo vatten upp och så småningom kommer du att ha förlorat en ansenlig summa pengar allt på grund av en enda läckande utanför kran. Tyvärr när det gäller verktyg du kan använda för att åtgärda detta problem, är det troligt att du kommer att ha en mycket svår tid på att leta efter rätt verktyg för jobbet. Inte många hårdvara butiker erbjuder nycklar du kan använda på en extern kran, vilket kommer att tvinga dig att konsumera tid och ansträngning som du söker efter ett verktyg som du kan köpa. Denna artikel kommer istället att hjälpa dig att göra din egen utanför kran nyckel-en ovärderlig objekt att ha runt som en läckande kran skiftnyckel är ett mycket vanligt problem.

  • Vad du behöver för att bygga din utanför kran nyckel. Lyckligtvis för dig, samla föremål för nyckel är oändligt mycket lättare än att leta efter rätt typ av skiftnyckel för att köpa. Allt du behöver är en remsa av metall (med anständiga hållbarhet), en handhållen borrmaskin, samt några skruvar och muttrar.
  • Borra hål i remsan och installera nödvändiga skruvar och muttrar. Poängen med att ha metallband som en nyckel använder det som hävstång så att du kan väl stänga din läckande utanför kran, så räkna ut först när du vill borra band- se till att det är samma avstånd som de hål du hittar i din utanför kran handtag. När du har borrat hålen, helt enkelt installera skruvar och muttrar, och du är nästan klar med din nyckel.
  • Vad man ska göra med din nya yttre kran nyckel. Du måste stödja din yttre kran handtag med din nygjorda nyckel genom att sätta bultar och muttrar i handtaget är hålen. När det är klart, enkelt slå remsan som du skulle handtaget, och det bör fungera som en charm. Alla de extra hävstång du får från remsan är bunden att slutligen stänga den läckande utanför kran ordentligt.


Hur man gör en extern kran nyckel. Vad du behöver för att bygga din utanför kran nyckel.
Hur man gör en extern kran nyckel. Vad du behöver för att bygga din utanför kran nyckel.

Grattis, du har gjort med framgång själv en extern kran nyckel med bara en liten remsa av metall och ett par muttrar och bultar. Kanske med detta tänkesätt, kommer du att kunna lösa andra problem du kan ha i ditt hem, eftersom detta projekt visar att det är möjligt att vända även de verktyg du använder till gör-det-själv-projekt.