E2r

Hur man gör en handdukstork

En varm handduk är en sådan stor lyx efter ett varmt bad, särskilt under de kalla vintermånaderna. Bortsett från den varma känslan det ger dig direkt efter en dusch, en handduk varmare garanterar att du inte längre kommer att ha våta handdukar hängande på racket.

Handdukstorkar är alltmer populära matcher i hemmen

Hur man gör en handdukstork. Leta reda på din värmekälla.
Hur man gör en handdukstork. Leta reda på din värmekälla.

Handdukstorkar är alltmer populära fixturer i hemmen. Dessa kan installeras i badrum eller nära en swimmingpool eller hemmaspa. Det är ett system av rack som kräver en elektrisk strömkälla för att värma upp dem. Bortsett från handdukar, kan du hänga också dina kläder på warmers att torka.

Tyvärr

Tyvärr kan handdukstorkar ställa dig tillbaka mer än 75€. Den goda nyheten är att du kan göra din egen handduk varmare. Den enklaste handdukstork tar en vikbar kläder rack och placera den ovanför värmeventil. Eller placera en krok ovanför radiatorn där du kan hänga en handduk. Men med några DIY färdigheter, kan du göra en bättre handdukstork. Då kommer du att vara på väg att få toasty varma handdukar när du vill.

Material som behövs

  • Uppvärmning enhet - det kan vara en värmare vent, element eller en liten elektrisk värmare
  • 1x2 virke ungefär 8 meter lång
  • Spindelstaget
  • Träskruvar och gångjärn
  • Efterbehandling - färg, bets eller lack
  • Cirkelsåg, borrmaskin, skruvmejsel, pensel och andra verktyg snickeri du kan behöva

Handdukstorkar är alltmer populära matcher i hemmen. Bygga ett rack.
Handdukstorkar är alltmer populära matcher i hemmen. Bygga ett rack.

Stegen i Göra en handdukstork

  1. Leta reda på din värmekälla. Detta kan vara en värmeventil eller radiatorn. Dock har inte alla hus uppvärmning ventiler. Om så är fallet, måste du köpa en liten värmare. Placera elpatronen där du vill installera en handdukstork.
  2. Bygga ett rack. Med hjälp av en 1x2 träbit, skär en vid 10 inches och sedan skära två bitar på 24 inches. Använda träskruvar ansluta tre stycken för att bilda en "U" form. I slutet av de två 24 "bitar, borra ett litet hål. Detta kommer att vara till stift vridbara fästet. Gör stag för torkställning genom att klippa en bit av virket till ca 36 inches. Ortosen lyfter Torkställning från väggen. Gör en 45 graders avfasning skära i båda ändarna med cirkelsåg. När den inte används, ger detta att sitta spolas mot väggen.
  3. Avsluta racket. Du kan måla rack eller använda en fläck eller lack. Hyllan kan vara klar att matcha dina väggar.
  4. Fäst gallret. Mät cirka 36 inches bort från små elektriska värmeelement. Om du har en värmeventil kan avståndet vara större. Borra hål i väggen och sätt i gips ankare. Se till att linjen är nivån. Skruva svängbara fästen i drywall ankare. Med hjälp av vridbara stift, bifoga din torkställning till lekare. Fäst staget styrelsen på väggen med små gångjärn. Det bör vara en längd som gör det möjligt att svänga ut med torkställning. Se till att den är säker.

När du är klar med din torkställning, allt du behöver göra att se till att uppvärmning enheten är på, förlänga rack, häng din handduk och hoppa in i badrummet för en lång, varm dusch. När du är klar, kommer en trevlig varm handduk väntar på dig.