E2r

Hur man gör en hängande skåp hylla

Behöver en extra hylla för att skåp som är så svårt att göra ser bra

Behöver en extra hylla för att skåp som är så svårt att göra ser bra ut? Jo det finns ett enkelt och lätt sätt att göra en hängande skåp hylla med mycket få leveranser som behövs. Om du tar dig tid och mäta rätt första gången, då denna hylla inte kommer att ta dig lång tid alls. Det finns några saker som du behöver för att börja ditt projekt, t.ex. vissa plywood, en trä såg, och en borr.

När du har dessa leveranser

Hur man gör en hängande skåp hylla. Behöver en extra hylla för att skåp som är så svårt att göra ser bra.
Hur man gör en hängande skåp hylla. Behöver en extra hylla för att skåp som är så svårt att göra ser bra.

När du har dessa leveranser, se till att du tränar tålamod och börja med att mäta ditt skåp. Mäta det två gånger så du behöver bara klippa en gång kommer att gå långt i det här projektet. Med dina mått nedskrivna på ett papper, börja mäta ut din plywood. Gör markeringar på själva plywood för din nedskärningar som skall göras. Se till att använda en penna så att du senare kan sand eller radera dessa märken senare.

Nu när du har dina mått ditt skåp

Nu när du har dina mått ditt skåp, sätta ett par glasögon för att skydda dina ögon från trä skärvor, och börja med att skära plywood i olika stora bitar för din hängande hylla. Arbeta långsamt och titta på dina nedskärningar, vill du inte att skära på insidan av dina varumärken, arbeta längs den yttre delen av varumärkena. Kom ihåg att du kan slipa senare för att se hyllan fortfarande kommer att passa in i ditt skåp. Det är bättre att ha det större än din locker än för litet.

Se till att du har de skär rakt genom att placera den i ditt skåp och kontroll för att se till att skåpet dörren fortfarande stängs och att det också kommer att passa men inte passar alltför tätt. Denna vägen i slutet av året kan du ta din hylla med dig att fortsätta använda. Nu, om din plywood inte passar lätt nog kan man slipa ner kanterna eller göra ytterligare en sänkning i fall du fick mätningarna fel. Med dina hyllor klippa, kan du antingen sand ner dem för att få dem att se bra eller så kan du använda en fläck för att måla på trä. Om du är verkligen upp till den utmaning du kan även använda paint och diagram i dina egna mönster i träet.

Nu när du har fått dina grundläggande nedskärningar gjort

Nu när du har fått dina grundläggande nedskärningar gjort, börja att pussla ihop projektet och använda antingen skruvar eller spikar att börja pussla ihop det. Arbeta långsamt så att du inte hamnar inte ha dina skruvar eller spikar centrerade in i träet självt. När du har din hängande skåp hylla pusslas ihop, kommer du vill borra ett tillräckligt litet hål längst upp på hyllan. När du har detta hål borrat, skaffa dig några starka snöre och loopa den genom hålet du bara borras. Använda en slipknot i mitten av strängen, kan du hänga nu din hylla i ditt skåp med din klädkrok eller ens mindre hylla på toppen. Se till att din sträng är stark nog att det kommer att hålla vad du planerar att placera på din hylla.