E2r

Hur man gör en höst krans med en krans

Det är helt normalt att vilja göra saker själv när det gäller att dekorera huset eller med andra typer av hem-projekt, det är den mänskliga naturen efter allt för varje person att vilja göra något själva på sitt sätt eftersom det finns en stor grad av tillfredsställelse i en jobb-välgjord. Det är också helt acceptabelt att bli frustrerad eftersom du inte kan göra hemgjorda kransar samt en professionell florist kan-men du måste förstå att de var utbildade och betalt för att göra sådana saker, så det är ingen överraskning att de kan komma upp med bättre. Men, skulle du bli förvånad över vad du kan göra med en enkel krans och lite kreativitet. Den största skillnaden mellan den duktiga och outbildade är know-how samt möjligheten att lyckas även med begränsade resurser-vilket är precis vad den här artikeln hoppas åstadkomma med dig. Skrivet i denna artikel är en uppsättning instruktioner som kommer att lära dig att göra en underbar krans (med hösten som ett centralt tema) med en krans och en del andra föremål. Den tilltalande enkelhet i det här projektet kommer att överraska dig, och förhoppningsvis inspirera dig, eftersom citatet "Less is more", har aldrig varit mer sant när du gör ett projekt som detta.

Hur man gör en höst krans med en krans. Samla och köpa allt du behöver för din krans.
Hur man gör en höst krans med en krans. Samla och köpa allt du behöver för din krans.

  • Samla och köpa allt du behöver för din krans. En enkel resa till din lokala hantverk butik bör ta hand om de flesta, om inte alla av dessa poster. Dessa skulle omfatta en vinranka krans, en blommig krans (höst tema, företrädesvis en mycket frodig design med olika blad och bär), en limpistol (parat med ett limstift), en tunn florist tråd (det kan vara antingen gröna eller brun), vissa avbitare, och slutligen, ett meddelande (ornament) eller en båge som representerar hösten.
  • Beräkna den längd du behöver, och skär bort den mängd som krävs. För att göra detta måste du bilda ett test krans att se precis hur mycket som behöver skäras bort. Försiktigt svepa krans runt grapevine krans och du kommer att ta reda på exakt vad som behöver göras för att få rätt storlek. Du kan också bara placera kransen på kransen om du vill, men vira den kommer att skapa en bättre effekt.
  • När du är säker, starta limning processen och dekorera. Du bör vara extra försiktig, eftersom varmt lim kan vara mycket smärtsamt och svårt att ta bort från fingrarna. Bara linda blommig krans på samma sätt som du gjorde tidigare för att ta reda på hur mycket av det du behöver, men den här gången, lägg en liten mängd lim på kransen var tre inches eller så, innan du har limmat ihop det hela . Slutligen, kan du limma i ditt fall meddelande eller buga för att slutföra krans.


Du kan även få lite kreativ med din krans

Du kan även få lite kreativ med din krans. Om du vill, kan du samla andra material (t.ex. plast blommor eller pärlor), och limma dem på kransen tills du kommer upp med en look du kan vara nöjd och stolt över. Nu allt du behöver göra är att hitta ett ställe att hänga den, och du är klar!