E2r

Hur man gör en klädkammare påse utan sy

Har du inte bara hatar när du drar lite kläder ur garderoben som du inte har använt på ett tag och de luktar - bra - precis som din garderob. Det mörka, musky doft som även en stark dos av luftfräschare parfym inte kan bli av med. Du kan göra dina egna kläder påse att hänga i garderoben. Det fantastiska är att även om du inte är skicklig på att sy, det finns sätt att göra detta utan en symaskin eller en nål och tråd.

  • Gå till affären och köpa det material du behöver. Du behöver tartan ull, helst 12 inches med sex inches. Dina kläder deodoriserande påse kan vara så stor eller liten som du vill, men den givna storleken är bara perfekt. Du behöver också sax, nålar, en limpistol, pinnar lim, en kniv, potpurri, en gård bomullsband och dekorationer, om du vill.
  • Förbered din påse. Vik ullen längden så att kanterna och hörnen möts. Tillfälligt säkra kanterna med en pinne. Sätt stiftet ca ¼ av en tum från kanten så att du kan fortfarande limma kanterna utan att ta ut stiftet. Syftet är att hålla kanterna på plats så att när du limmar ihop dem, kommer det inte att flytta och få limmas ihop ojämnt. Om kanterna är ojämna, kan du trimma dem så att de uppfyller lika och prydligt. Omkring en tum från kanten som är parallell med den vikta sidan, göra mycket små slitsar med din kniv ungefär en halv tum ifrån varandra. Se till att skårorna är bara tillräckligt stor att strängen sladden igenom.
  • Värm upp din limpistol innan du använder. Sätt en limstift i limpistol och låt pistolen värma upp varm och skön. Försiktigt vika tillbaka en kant och tillämpa en limsträng närmast kanten av halv av ullen som fortfarande ligger plant och rakt på bordet. Gör detta till de två parallella kanter. Försiktigt vika upp halva ull som är infällda. Utjämna eventuella crinkles och se till att kanterna fortfarande prydligt i linje. Låt limmet torka helt innan du går vidare till nästa steg.
  • Fyll din påse med potpurri. När limmet är hård och torr, ta din potpurri och fyll påsen. Låt ungefär en tum av utrymme upptill. String din bomullsband genom slitsarna. När den ena änden når den andra änden, binda ändarna i en knut så att påsen dras stängd. Med överskottet kordändar, knyt en knut i den yttersta spetsen av ändarna på sladden.
  • Dekorera din påse. Du kan nu dekorera ditt påse genom limning paljetter, cut-outs och andra dekorera applikationer på framsidan av påsen. Du kan även sätta ditt namn med hjälp av hantverk färg. Dessa kommer oftast i lätta att pressa flaskor med en applikator spets. Du kan skriva ditt namn på framsidan och sedan låta den torka.


Hur man gör en klädkammare påse utan sy. Gå till affären och köpa det material du behöver.
Hur man gör en klädkammare påse utan sy. Gå till affären och köpa det material du behöver.

För att montera påsen, pund en spik i din garderob vägg och hänga tyget påsen i sladden.