E2r

Hur man gör en over - the - garage - dörr lagring rack

Om du gillar gör det själv-projekt

Om du gillar gör det själv-projekt, är chansen, du letar alltid efter lagringsutrymme för alla dina extra material. Över garageport lagring rack är perfekt för dig. Inte nog med att de sparar utrymme, men de är också mycket lätt att göra. Allt du behöver är ett par delar och lite skicklighet och du är redo! Du kan göra en massa saker med din över garageporten lagerhyllan.

Här är några steg på hur man gör en över garageport lagring rack:

Hur man gör en over - the - garage - dörr lagring rack. Bifoga ditt golv flänsar mot taket.
Hur man gör en over - the - garage - dörr lagring rack. Bifoga ditt golv flänsar mot taket.

Se till att du mäter på rätt sätt. Om du gör en över garageport lagring rack, måste du känna till mätningar av garageporten och garage. Innan du gör det måste du ha en klar uppfattning om hur stor du vill ha en lagring rack som du vill bygga. Bortsett från att tänka på funktionaliteten i din över garageporten lagring rack, bör du även titta på estetik. Det måste vara proportionell mot storleken av dörren och garage. Det måste också vara tillräckligt stor för att passa alla de saker som du vill sätta i det.

Förbered ditt material

Förbered ditt material. Du behöver rördelar bröstvårtan, armbågar rör, golv flänsar, rör, och några lager trä. Se till att de alla rätt storlek för din ideala över garageporten lagerhyllan. De bör också passa varandra, eftersom du kommer att montera ihop dem. Du kommer också att behöva några skruvar eller spikar, och en skruvmejsel eller hammare.

Börja montera din över garageporten lagerhyllan.

Om du gillar gör det själv-projekt. Fäst rörnippel till bottenflänsen.
Om du gillar gör det själv-projekt. Fäst rörnippel till bottenflänsen.

  1. Bifoga ditt golv flänsar mot taket. Använd några skruvar eller en spik för att göra detta. Du behöver totalt fyra plan flänsar. Se till att du fäster dem mycket säkert så att du inte kommer att ha några olyckor. Detta kommer att vara basen i din över garageporten lagerhyllan.
  2. Fäst rörnippel till bottenflänsen, och anslut den till röret armbågarna. Dina rörböjar kommer att ansluta röret nippeln till en längre pipa. Se till att allt är säkert. Du måste skruva på rörnippel till bottenflänsen, och röret armbågen till rörnippel. Se till att du skruvar i dem tillräckligt hårt.
  3. Anslut längre rör till röret armbågarna. Du kan lämna det som det är. Du kan lagra en massa saker som extra trä eller virke i den. Men du kan ta det extra steget och bifoga en skikt trä till din ram, vilket ger ett snyggare utseende. Du kan lagra mycket mer saker i din över garageporten lagerhyllan. Om du lämnar racket som det är, kanske du inte kan lagra mindre material, så det är lämpligt att du tar det extra steget. Det kommer att lägga till mer funktionalitet till ditt rack.

Att göra en över garageport lagring rack är mycket enkelt. Följ dessa steg och göra en dag.