E2r

Hur man gör en tabell minne kaffe

Det enda som verkligen skiljer människan från djuren är medfödd sentimentalitet vi ut över den minsta av saker. Ibland lägger vi känslor och känslor om vad som är normalt en slit och släng sak och vi hålla det och värdesätter det eftersom genom att fästa ett minne till objektet, är det inte längre ett objekt, blir det en prövosten. Exempel: din första pojkvän köper du en biljett till turer på arkad. Det biljett skiljer sig inte från de miljoner som levereras ut från en fabrik, men det faktum att din första pojkvän fick det för dig blir det något du skulle vilja att vårda för alltid.

Samma sak gäller för alla andra udda foto och skrot av brev som du har ligger runt huset. Om du är den typen som har en hel del minnessaker och minnessaker kringspridda kan ett minne bok vara för liten för att hålla dessa saker. Du kommer att behöva en tabell Memory kaffe.

Här är de saker du behöver för att skapa den soffbord av minnen:

Hur man gör en tabell minne kaffe. Samla saker.
Hur man gör en tabell minne kaffe. Samla saker.

En bordsskiva
Tung glas
Mikrofiberduk
Dubbelhäftande tejp
Blandade dekorativa material som papper, konfetti, pennor glittrande och kartong

  • Samla saker. Det är mer effektivt om du har allt du behöver omkring dig. Foton, minnessaker, dekorativa material, lim, har dem alla på redo så att du kan hunker ner och göra det. Komma upp och samla saker kan visa sig vara störande och kan spåra ur ditt minne fart.
  • Välj ditt tema. Besluta om temat innan handen. Kommer det att vara bilder eller stubbar biljett? Broschyrer eller bokstäver? Ditt tema kan sträcka sig bortom medium kan det vara om din familj semester eller om din uppvaktning kan ditt tema vara något du vill, så länge du håller dig till den.
  • Lägg ut en matta. Mät längd och bredd i tabellen. Gör en matta som är några inches kortare än den faktiska bordsskivan. Detta kommer att ligga till grund du skapar ditt minne tabellen med. Lägg ut dina minnessaker på mattan och dekorera den därefter.
  • Rengör bordet. Rengör bordsskivan och båda sidor av den tunga glaset. Om du använder tvål och vatten, se till att bordsskivan och glaset är helt torr innan du lägger ut memorabilia. Se till att du tar bort alla dammpartiklar från ytan. Du kan välja att rengöra bordsskivan först och arbeta på mattan på det innan fastställer den tunga glas.
  • Tryck ner glaset. Med bordsskivan och glas så torrt som kan vara först fastställa mattan du dekorerade med dina minnessaker. Använd mikrofiberduk för att plocka upp och fastställa den tunga glas ovanpå din nyskapade minne soffbord.


  Ditt minne soffbord är endast så roligt och så kreativa som du gör det sig vara. Det finns inga regler eller begränsningar när det gäller att göra bordet minne kaffet så kreativa som det kan vara. Att minnet soffbord kommer att vara en återspegling av din sentimentalitet och kreativitet för dina gäster att förundras över.