E2r

Hur man gör en trä vagn hjul

Pull kundvagn vagn är en av de mest ikoniska leksaker genom tiderna. Den röda Radio Flyer vagn finns i nästan varje leksak bröstet, önskelista och garage förråd på varje hem. Det har nått en viss nivå av popularitet och arv som det redan är förankrad i sinnen och hjärtan för unga och unga en gång över hela Europa.

En vagn är en mycket mångsidig leksak

En vagn är en mycket mångsidig leksak. Bortsett från att vara något som skulle kunna drog om huset, det är också ett bra sätt att transportera uppsättningar leksaker och andra föremål från en plats till en annan. Om du behöver göra lite rörelse, om detta skulle visa sig vara en ganska bra alternativ för dem kan behöva göra lite lyft eller omfördela inne i huset. Om du ska till parken eller någon utomhus plats att leka med dina barn, kan du också ladda vagnen med leksaker, mat och dryck. Bara turas om att dra vagnen eller ännu bättre, göra det själv om det är för tungt för ditt barn.

Hur man gör en trä vagn hjul. En vagn är en mycket mångsidig leksak.
Hur man gör en trä vagn hjul. En vagn är en mycket mångsidig leksak.

På grund av mycket användning och den obestridliga slitage som tar rätt på trä vagn, är det mycket troligt att du kommer att behöva göra reparationer. Hjulen tar stöten av missbruket i dessa fordon. De används mest utomhus så det är verkligen troligt att de kommer att sluta upp att få slö, slitna och verkligen åldern när du är klar med dem. Ett alternativ till detta är att få en annan vagn gjord av trä.

Trä vagnar är typiskt större än de vanliga vagnar

Trä vagnar är typiskt större än de vanliga vagnar. De är också betydligt tyngre, och detta beror till stor del på densiteten hos det använda materialet. Hjulen på trä vagnar är oftast gjorda av trä också. Replacement bitar är nästan alltid tillgängliga i butiker specialitet leksak, men du kan också göra utbyten av din egen med hjälp av plugg stavar.

Plugg stavar finns på nästan varje järnaffär

Plugg stavar finns på nästan varje järnaffär. De är mycket lätta att använda och arbeta med dem är en bris. Precis som i bilar, få lämplig storlek pluggen som bäst skulle passa vagnen som du kommer att reparera. Bara klippa dem till storlek och montera dem rätt i spåren som tilldelas för hjulen. Du kan också överväga att vrida axeln till en stål modell. Detta gör hjulet vända lite smidigare. Smörjning skulle också dramatiskt förbättra rörligheten för maskinen.

Trä vagnar är typiskt större än de vanliga vagnar. Plugg stavar finns på nästan varje järnaffär.
Trä vagnar är typiskt större än de vanliga vagnar. Plugg stavar finns på nästan varje järnaffär.

Själva hjulet kan göras med användning av fem fjärdedelar inches tjock deckboard trä skuren i bågar. The Rim-segmenten kan konstrueras av trä som handlar om en tum tjock. Längden skulle vara beroende på den avsedda radien av hjulen. Fälgen själv bör göras av virke som är åtminstone en tum tjock.

Axeln, hjul och fälg kan monteras med hjälp trälim eller epoxy. Du kan också använda skruvar, men se till att använda trä filler för att jämna ut hålen innan du avslutar hjulet. När hjulet har monterats, bör detta vara sandpapered att undvika strimlor. Du kan nu applicera lack eller färg, för att förbättra utseendet på hjulet och även hjälpa till att skydda den mot väder och vind.