E2r

Hur man gör en trasa korg

Under svåra tider

Under svåra tider, måste du hitta ett sätt att spara pengar till varje pris. Ett sätt att göra det är att göra saker du behöver istället för att köpa dem-att göra det själv. En av de saker du kan göra för dig själv istället för att köpa är en trasa korg. Rag korgar är mycket användbara saker som kan hjälpa städa ditt hus. Du kan sätta en hel del av dina prydnadssaker i dem. Det bästa med dem är att RAG korgar kan göras av dina gamla material. I följande artikel kan lära dig hur man gör en trasa korg:

Hur man gör en trasa korg. Skaffa material du behöver.
Hur man gör en trasa korg. Skaffa material du behöver.

  • Skaffa material du behöver. Innan du börjar se till att skaffa de nödvändiga materialen. Du kommer att behöva gammalt tyg, en sax, maskeringstejp, varmt lim, en stor garn nål och en en tum hantverk ringlande. Du kan få farkosten ringlande, garn nål och sax i alla byggvaruhus och tygaffär. Kontrollera också att tyget du ska använda är gamla och något du inte kommer att använda igen. Se dock till att tyget inte har en massa hål och revor.
  • Göra korgen. Ta det gamla tyget och riv eller skär den i strimlor på ungefär två inches. Du kan använda sax för att göra ett rakt snitt eller du kan riva tyget manuellt. Nästa, ta tag i garn nål och trä i slutet av ett tyg genom dess öga. Se till att linda bandet av textil runt farkosten spolen. Gör samma sak med de andra banden. Remsorna skall överlappa varandra. Efter att du har lindade tyget runt spolen flera gånger, kan du börja nu att botten av korgen. Tätt spole på väv spolarna tillsammans och se till att bilda en cirkel. Dra ut nålen mellan spolarna och väva tyget mellan dem också så att du kan hålla spolarna binds samman. Börja att sy ihop dem genom att föra nålen till höger om och runt tygremsor. Efteråt, dra nålen mot dig för att skapa sömmen. Fortsätt att sy spolarna varje så ofta för att hålla dem samman. Efter att botten, börja göra sidorna av korgen genom att linda de klädda spolen uppåt. Fortsätt att sy medan du gör det.
  • Bara några påminnelser. Kom ihåg att du kan göra storleken på din korg så stor eller liten som du behöver det vara. Det beror på hur mycket tyg och tålamod du har. Kom ihåg att använda färgglada tyger för att göra din korg passar din personlighet. Se också till att använda en annan färgad tyg för att göra upp i korgen så att du vet vilken del som är vilken. Du kan lägga till nya remsor av material genom att gå och inslagning band tillsammans och över varandra.


Genom att följa artikeln

Genom att följa artikeln, kan du nu göra din egen trasa korg. Sätt dina sy material, dina pennor och även en del lösa förändring i din rag korgar. Vem vet, om du gör tillräckligt bra rag korgar, kanske du kan göra det till ett företag.