E2r

Hur man gör en vadderad täcka piano bänk

Ibland

Ibland kan spela piano vara riktigt tröttsamt och stressigt. Sitter på en gammal, grov träyta i timmar i sträck kan vara riktigt smärtsamt för din rumpa. Kombinera det med belastningen på ryggen och fingrarna, samt den massiva huvudvärk att försöka behärska en ny bit och plötsligt, spela piano blir inte så avkopplande tidsfördriv.

Det finns inget sätt att minska den psykiska belastningen och obehag på fingrarna och rygg, men det finns ett sätt att ta del av trycket från din rumpa. Här är hur man gör en vadderad omslag piano bänk:

  • Förvärva de nödvändiga verktyg och material. Du behöver en häftpistol, tyg, täcke vadd, sax och lite tejp för detta projekt. För tyget, behöver du massor av det, tillräckligt för yta bänken och lite extra. Samma sak gäller för vadd. Mängden vadd och stoppning beror på hur mycket kudde du vill ha. Det finns verkligen ingen specifik tygstycke du ska använda för täckning. Om du vill använda sys-tillsammans gamla kläder, sängkläder och lakan som du inte använder längre eller gamla höljen kudde, är det verkligen upp till dig.
  • Gör din vadderade omslag piano bänk. Först börja med tyget. Se till att den är ren. Placera den på golvet, höger sida nedåt. Nu lägga vadd över det och se till att täcka hela ytan helt. Slutligen, kan du säkra din färdiga vadderade bänk lock permanent eller tillfälligt. Om du bestämmer dig för att kunna ta bort den från bänken, häftning tyget över vadd och stoppning. Om du vill att det ska vara permanent fäst på bänken, vik tyget över botten av sätet och häfta det där. Se till att du stoppa in alla hörn och dra i tyget för att göra det så spänd som möjligt.
  • Snabba lösningar. Självklart, om du har gamla kuddar och sängkläder som du kan använda, du har din vadderade omslag piano bänk där. Utslitna kuddar är tunna nog att sitta på, men kanske inte kan ge tillräckligt komfort. Gamla ark kan vikas så att de kan vila snyggt mellan dig och bänken. Försök att inte vicka din rumpa för mycket. Använda gamla kläder kan vara för mycket av en sträcka.
  • För andra säten. Denna teknik kan faktiskt arbeta för andra typer av säten samt. Gungstolar, pallar och så mycket mer kan göras mer bekväm bara genom att anta denna teknik och korrekt anpassa det till situationen. Och om du tror att det är för mycket arbete, kommer detta bara ta dig en timme, kanske två som mest. Vad som än långvarig komfort?


Göra en vadderad täcka piano bänk är enkel och lätt

Hur man gör en vadderad täcka piano bänk. Förvärva de nödvändiga verktyg och material.
Hur man gör en vadderad täcka piano bänk. Förvärva de nödvändiga verktyg och material.

Göra en vadderad täcka piano bänk är enkelt och lätt. Om du är rädd att du måste vara en expert på snickeri eller arbetar med en nål och tråd, har du inget att oroa dig för. Du kan undvika dem både helt och ändå komma med en bänk lock.