E2r

Hur man gör en vägg till en Svarta tavlan

Barnen måste uppmuntras att uttrycka sig och upptäcka sina talanger genom skrifter och konst. De flesta barn älskar att klottra på alla ytor eftersom de har så många saker på gång deras sinnen. Barn är naturligt fantasifulla och de älskar att översätta sin fantasi genom sina doodles och ritningar. Men du vill inte underhålla tanken på att låta dem skriva på dina väggar hemma bara för att låta dem frigöra sina inre tankar och känslor. Lösningen här är att omvandla en viss vägg i ditt hus till en Svarta tavlan som barnen kan använda som en skrivyta.

Hur man gör en vägg till en svarta tavlan. Bestäm vilken vägg i huset kommer du att använda som tavlan.
Hur man gör en vägg till en svarta tavlan. Bestäm vilken vägg i huset kommer du att använda som tavlan.

Här är några instruktioner om hur man gör en vägg till en Svarta tavlan:

  1. Bestäm vilken vägg i huset kommer du att använda som tavlan. Ett brett och öppet väggen i ett utrymme där det inte mycket aktivitet pågår är det bästa stället att ställa in tavlan. Mät tavlan området med ett måttband och markera sidor och hörn med penna eller tejp. Se till att höjden på tavlan är inom barnens räckhåll.
  2. Rengör ytan med en scrub eller sandpapper. Tvätta ytan med vatten och ett milt rengöringsmedel och sedan lämna för en dag för att torka helt.
  3. Förbered alla dina målning material. Du behöver tavlan färg (helst mörkt grön eller svart) rulle stift eller pensel, stege och gamla tidningar för att skydda golvet från färgfläckar. Du kan också använda överblivna hushåll färg så länge det är mörkt i färgen och lämplig för ytan av väggen.
  4. Läs målningen anvisningarna på kan innan du börjar måla. Vissa måla märken har speciella blandningar eller konsistenser som bör följas för att uppnå bästa resultat.
  5. Fortsätt med målningen. Sprid tidningen på golvet för överskjutande färgen droppa på. Använd stegen för att nå den översta delen av den svarta tavlan, men om du använder en rulle stift sedan stegen inte längre att behövas. Börja måla från den högsta delen går ner till den nedre delen av tavlan. Låt det första lagret torka innan nästa lager färg. När målningen är klar, låt tavlan torka beroende på tid rekommenderas på färgen etiketten. Normalt tar det ett par dagar för färgen att vara helt torr och klar för att skriva.
  6. Dekorera gränser tavlan med färgglada mönster så att det ser mer presentabel. Även om styrelsen är endast avsedd för skrivning, kommer det vara trevligt om du ger det lite konstnärlig touch.
  7. Bifoga en krita och sudd hållare på ena sidan av tavlan. Denna armatur är nödvändigt för att barnen inte kommer att sluta leta efter krita att använda när de får lust att skriva eller rita.
  8. Tilldela ett namn för tavlan. Du kan kalla det "Graffiti Nook", "Frihet Wall" eller "Wallmark" eller vad tillämplig term som du vill använda i namnge det.

Barn tycker skriver på en Svarta tavlan ett härligt sätt att förmedla sina känslor och idéer. En Svarta tavlan kan också fungera som en gemensam anslagstavla för hela familjen där du kan skriva ner anteckningar och påminnelser för varandra.