E2r

Hur man gör en vintage vägg skans

Ett av de bästa sätten att välkomna det nya året är att redecorating ditt hem. Saken är den, skulle du inte punga ut en massa pengar för att ge ditt hus ett nytt utseende. Bara sprucing upp vissa delar av ditt hus, ändra färg här och där, och lägga till en dekoration eller två i ett centralt område skulle definitivt vara tillräcklig för att blåsa nytt liv i ditt hem inredning. Ett av de enklaste rökningsrelaterade jobb du kan göra är att lägga till en vägg skans till ditt hem.

Vad är en vägg skans? Vägg lampetter avser armaturer kopplade till väggar. Inte bara är det mycket praktiskt (är fäst på väggen, det är en certifierad rymd-sparare), tjänar även dekorativa ändamål också. Vägg lampetter ger också ut en romantisk, drömmande atmosfär, eftersom de skapar mjuk, diskret omgivande belysning. Det finns många typer av vägg lampetter du kan skapa, och en av dessa är vintage-stil vägg lampetter.

Om du är ute efter att ta reda på hur du gör din egen vintage vägg skans för ditt hem, här är några tips:

  1. Slå upp lite bilder på vägg lampetter på Internet, för att ge dig inspiration och idéer om hur du vill att din egen version att se ut. Det finns många mönster tillgängliga via Internet, och du kan slå upp dem på sådana webbplatser som Eco-lights.com , Wallsconceuniverse.com och Lightingshowplace.com . Många av de tillgängliga vägg lampetter här är ganska överkomligt, så du kan överväga att köpa en färdiga från dessa webbplatser.
  2. Markera den del av väggen där du vill ha din vägg skans installerad. Tänk på att detta vara på en öppen yta, inte direkt ovanför sittplatser. Diskutera med en elektriker om hur han kunde göra något uppladdning så att en lampa kan tändas inne i skansen. Det är av yttersta vikt att du rådfråga en behörig elektriker om denna fråga, för att undvika alla typer av elektriska missöden.
  3. Du kan köpa en färdig elektrisk skans kit från en hårdvara och elektrisk försörjning butik och bara öka dess utformning. En bättre idé är att hitta antika vägg skans kit från loppmarknader och garage försäljning.
  4. Måla din vägg skans, med färger som kompletterar den övergripande inredningen i ditt rum. Eftersom du forskat om möjliga vägg skans mönster (se steg nummer 1), bör du ha en idé om hur du vill att din slutprodukt ska se ut. Du kan också använda glitter och paljetter att dekorera ditt skans, bara använda lämplig limning material för detta.
  5. När du har inrett din vägg skans, har det fäster vid önskad yta. Återigen är det mycket viktigt att du anlita en professionell elektriker för detta jobb. Han borde ta hand om fästa kablarna till lampan i skans, och även för att fästa den till en elektrisk omkopplare. Gör det till en vana att alltid ha dina elektriska ledningar kontrolleras.

Där har du det

Hur man gör en vintage vägg skans. Slå upp lite bilder på vägg lampetter på internet.
Hur man gör en vintage vägg skans. Slå upp lite bilder på vägg lampetter på internet.

Där har ni det! Dessa är bara några tips för dig att göra en vintage vägg skans för ditt hem. Var noga med att ha skansen installerad ovanför ögonhöjd, och använda en mjuk watts glödlampa för en dramatisk effekt. Lycka till!