E2r

Hur man gör enkla glasmålning suncatchers

Sun fiskare är oftast gjorda av målat glas

Sun fiskare är oftast gjorda av målat glas, och hängs runt i rummen för att reflektera ljus och förvandla enkla solljus i olika färger. Glas sol fiskare är mycket vacker att titta på, och de kan hjälpa lysa upp och färga ditt rum. Sun fiskare är särskilt användbara i rum som har stora fönster som släpper mycket ljus i. Här är hur du kan göra på dig själv.

  • Disposition. Först av allt måste du skapa konturerna för solen catcher. Den första solen catcher att du ska göra bör vara enkla och relativt små. Efter att du har gjort din första solen catcher, kan du experimentera med andra storlekar, former och former. För din första sol stoppare, gör ett litet torg från kartong. Torget bör vara ca fyra inches på alla sidor. Detta kommer att hjälpa dig att göra en större kvadrat som är åtta inches på alla sidor.
  • Klipp. När du har gjort det lilla torget, använda den för att markera glaset som du kommer att använda för solen fiskare. Glasskivor kan köpas från konst butiker, men du kan också köpa dem från Internet. Det bästa med att köpa glasskivorna från Internet är att du får ett bredare utbud av valmöjligheter. Se till att du väljer fyra färger som du gillar att göra solen catcher. Använd en markör för att överföra formen på rutan på glasskivorna, och sedan använda en glas fräs för att göra snittet på glaset.
  • Lod. Vid det här laget bör du ha fyra stycken av målat glas, som ska lödas ihop till torget solen catcher. Att löda dem, behöver du fem stycken av bly som är cirka åtta inches lång, och två bitar av bly som är fyra inches lång. Ta den första delen av åtta tum lång bly, och fäst de två färgade glas rutor på dem. Löd ledningen så att den håller de två arken. Mellan de två färgade glas rutor, löda på en fyra tum bly pinne så att den skiljer bladen. Lägg sedan i ytterligare åtta tums bly käpp på nakna kanten av glasskivorna, och fäst två blad. Återigen, tillsätt avdelare, och täcka upp den andra kanten med en mer bly pinne. Nu är enbart sidorna av solen catcher avtäckt med bly. Använd de två återstående ledningen pinnar att löda och täcka de kala kanter.
  • Häng. Vid denna punkt, är din sol catcher börjar redan ta form. Så att du kan hänga den, ta en bit järn ring och anslut den till slutet av solen catcher, åter löda det på plats. På så sätt kommer du att kunna hänga bit runt huset.


När du har gjort din första solen catcher

Hur man gör enkla glasmålning suncatchers. Sun fiskare är oftast gjorda av målat glas.
Hur man gör enkla glasmålning suncatchers. Sun fiskare är oftast gjorda av målat glas.

När du har gjort din första solen catcher, kan du göra andra sol fiskare. Bara skissa designen, skär glaset, och löda ihop. Du kan göra mer komplicerade konstruktioner, t.ex. ansikten eller figurer diamant, eller vad bilden kommer att tänka på. Med lite övning kan du faktiskt göra mycket komplexa bilder med hjälp av färgade glasskivor, och hänga dem runt huset som solen fiskare.