E2r

Hur man gör ett äpple huvud docka

Fall efterlyser vissa heminredning

Fall efterlyser någon heminredning. De bästa dekorationer som du kan sätta upp är de som är i synk med säsongen. När hösten kommer, de första saker som kommer till många människors sinnen är äpplen. Du kan faktiskt använda äpplen för att dekorera ditt hus. Här är några steg som hjälper dig att skapa ett äpple huvud docka.

  • Förbered äpplet. Börja med att ta en stor bit av äpplet och ta bort all hud och kärnan. Se till att du tar bort hud så försiktigt som möjligt, så att ytan av äpplet huvudet fortfarande kommer att vara mycket jämn och rund. Titta också för den största delen av äpple som du kan hitta, eftersom äpplet består mestadels av vatten. Eftersom tiden går, kommer vattnet avdunstar från Apple, får det att torka ut och krympa. Ju större huvudet, desto mer utrymme äpplet huvudet dockan har för krympning. Efter Placera äpplet i en liten skål som har fyllts med citronsaft. Den citronsaft hindrar apple från brunfärgning. Också strö lite salt så att Apple inte kommer att ruttna snabbt.
  • Lägg ögon. Nästa, ta en potatisskalare som har en vass kant och använda den för att borra hål i äpplet. Hålen ska fungera som ögon för äpplet huvudet dockan. Om du vill att det ska se mer realistiskt, kan du infoga en liten marmor i hålet för ögonen. Använd lite lim om marmorn inte vill stanna kvar.
  • Gör munnen. För att skapa munnen, helt enkelt ta en liten förskärare och använda den för att rita konturerna av en mun. Efter att du har gjort konturerna, börja snida ut konturerna av äpplet mun. Munnen kan ha ett leende, eller det kan också ha en djävulsk flin, om du dekorerar för Halloween. Du kan göra en djup mun så att du kan även infoga en bit rött papper som har skurits i form av en tunga.
  • Bake. Efteråt, ta äpplet huvudet och placera den i en ugn som har upphettats till cirka 200 till 250 grader. Låt äpplet att torka ut i ugnen i ett par timmar. Om du inte vill baka ditt äpple huvudet docka, kan du låta också den lufttorka för ett par dagar. Försök att placera äpplet framför en fläkt för att påskynda torkningen.
  • Skapa kroppen. För att skapa kroppen för dockan, bara ta en lång läsk flaska och täck den med trasa. Lägg armarna gjorda av morötter och som har förts in i tyg som matchar tyget som användes för att täcka soda flaskan. Fäst huvudet till kroppen genom att skjuta äpplet i flaskan huvud, genom hålet där kärnan skars.


För finputsning

Hur man gör ett äpple huvud docka. Fall efterlyser vissa heminredning.
Hur man gör ett äpple huvud docka. Fall efterlyser vissa heminredning.

För sista handen, kan du lägga lite garn som har bundits ihop till en peruk. Detta blir håret för apple huvud docka. Med dessa steg, bör du enkelt kunna skapa din egen apple huvudet docka.