E2r

Hur man gör ett badrum fåfänga ur en gammal byrå

En gammal byrå kan fortfarande komma till god användning i stället för att förvaras eller hanteras som skräppost. Med vissa ändringar och en fin lack du kan förvandla en gammal byrå i ett badrum fåfänga, komplett med gott om utrymme för de många föremål som kan störa ett badrum räknare. Nedan beskrivs de steg om hur man gör ett badrum fåfänga ur en gammal byrå.

Hur man gör ett badrum fåfänga ur en gammal byrå. Kolla in hur diskhon passar in i byrå.
Hur man gör ett badrum fåfänga ur en gammal byrå. Kolla in hur diskhon passar in i byrå.

  • Kolla in hur diskhon passar in i byrå. Diskbänken antingen kan placeras i mitten eller på ena sidan av byrå. Ståndpunkten är beroende av var diskbänken ligger. Kopiera formen på diskbänken och överföra den på toppen av byrå. Få mätningen för VVS-anslutningar och överföra mätningarna till baksidan av byrå. Dubbelkolla alla mätningar och formen på diskbänken innan du skär byrå. Borra ett hål på toppen av byrå och använd en sticksåg för att skära ut formen på diskbänken. Skär ut hålen för vatten-och avloppsrör detta sätt också.
  • De översta lådor av byrå kan behöva tas bort för att ge utrymme för botten av diskhon och dräneringsröret. Separera lådans delar ur lådan ansikten. Du behöver lådan står att täcka de utrymmen som tidigare använts av lådorna. Du kan fästa lådan står permanent till byrå eller så kan du leta efter mindre brickor metallnät som passar i håligheterna och fäst dem på baksidan av lådan ansikten. Anslut lådan står till byrå med NEDFÄLLBARA gångjärn.
  • Stäng av vattnet från den huvudsakliga källan. Ta kranen fixturer, lossa dräneringsröret och avlägsna diskhon. Sand byrån att lätt ta bort gammal färg. Använd lackfärg för att måla om byrå. Sätt någon dekoration du vill lägga till den byrå innan du installerar den på plats. Emalj färgen kommer att skydda byrå från fuktigheten i badrummet. Om dresser färgen är fortfarande i gott skick och du vill behålla det, spraya byrå med polyuretan. Det kommer att försegla mindre sprickor och skydda träet.
  • Om du vill inkludera en marmor eller granit bänkskivan över byrå, har butiken klippa till den storlek på byrå toppen och klippa ut formen på diskbänken för att motsvara snittet ut på byrån. Montera bänkskivan på byrå . Sätt silikon täta runt kanten på den utskurna delen innan du släpper diskbänken i hålet. Den täta kommer att försegla kanten av byrå runt sink och förhindra sink från att röra sig. Se till att du har kontrollerat nivån på diskbänken innan caulk torkar upp.
  • Installera VVS och dräneringsröret och slå på vattnet. Kontrollera om läckage och dra åt kopplingarna. Om byrålådan rattarna inte passar den övriga inredningen i ditt badrum, ersätta dem med något som är mer kompletterande eller samma som handtag av övriga skåp inne i badrummet.


Om byrå är lägre än höjden av sink

Om byrå är lägre än höjden av sink, bifoga meter till byrå eller bygga en monter, så att byrå kommer att passa tätt till sink. En lös byrå kan skifta under användning och kan orsaka stress på vattenrören. En lösning för att eliminera detta problem är att fästa på baksidan av byrå till väggen.