E2r

Hur man gör frigolit dekorationer

Dekorationer

Dekorationer, särskilt under semestern, alltid föra oss heja. Saken är, om vi måste köpa dekorationer för varje semester varje år, det säkert skulle bränna ett hål i våra fickor. Så istället för att köpa dessa tjusiga jul eller Halloween dekorer, varför inte prova att göra din egen?

Göra dina egna dekorationer är inte bara billigt

Göra dina egna dekorationer är inte bara billig, men kul och praktisk. Styrofoam är det bästa materialet att använda eftersom det är lätt, billigt och lätt tillgängliga. Det är inte lätt sönder och det kan skäras i olika former. Du kan också göra 3D ornament från det!

De enklaste dekorationer att göra är Styrofoam julgranskulor

De enklaste dekorationer att göra är Styrofoam Jul bollar. Dessa kan hängas på ditt träd, eller arrangerade i en skål. Du kan använda olika icke-julfärger om du vill använda dekoration för ett annat tillfälle förutom julen. Här är hur man gör frigolit dekorationer.

  • Förbered materialen. Gör klar din frigolit bollar av olika storlekar, burkar sprayfärg (1 per färg val), gamla tidningar, flytande lim, en låda stor nog att rymma minst 3 av kulorna, och glitter (valfri färg). Se till att sprida ut tidningarna. De bör omfatta hela området du arbetar på. Dessutom är det bättre att göra verksamheten utomhus så du inte får färg på din soffa och mattor.
  • Måla bollar valfri färg. Du kan göra detta genom batch. Säg, sprayfärg 5 röda bollar först, sedan grönt, sedan silvret. Vänta tills färgen torka helt innan du vrida bollar över att måla den andra sidan för att undvika frigolitkula fastnar till tidningen.
  • Designa bollarna med lim och lägga glitter. För detta steg, har du 2 alternativ. Du kan doppa hela bollen i lim och sedan doppa den i glitter. Eller, kan du göra någon design som du vill. Du kan sätta swirly linjer, cirklar, stjärnor eller någon design som du tycker är lämpligast. Sedan få lådan och lägga den under bollen. Häll glitter över den och vänta på att torka.
  • Förutom frigolitkula, kan du även visa din konstnärliga sida vid carving din egen design i en frigolit ombord. Utmaningen är att klippa det men inte rippning genom det. Du kan göra detta genom att använda en vass uppvärmd kniv och sedan lägga den över ett tänt ljus i några sekunder. Det kommer att skära genom frigolit ombord som en plätt!
  • Vet vad design du vill ha. Det finns hundratals mönster att välja mellan. Du kan skriva ut en del av Internet, eller designa din egen. Det kan även vara bara konturerna av former! Se till att designen skrivs ut i tunt papper så det är lättare att skära igenom det.
  • Fäst design till en frigolit ombord. Du kan använda vanlig tejp för att göra detta bara för att hålla designen från att röra sig.
  • Överföra designen till frigolit ombord. Du kan antingen spåra lätt med en penna för att lämna ett märke på tavlan eller använda karbonpapper för att överföra designen till styrelsen. Om du har stadiga händer, kan du använda den uppvärmda kniven för att skära formen direkt utan att överföra designen.
  • Skär styrelsen. Bara spåra designen med din kniv.
  • Lägg färg och glitter till den. Du kan fortfarande använda sprayfärg för detta, men om det finns detaljer, som ett ansikte, kommer du behöva måla dem för hand.


Hur man gör frigolit dekorationer. Förbered materialen.
Hur man gör frigolit dekorationer. Förbered materialen.

Styrofoam dekorationer är verkligen populärt nuförtiden eftersom de är billiga och roliga att göra! Att göra dessa dekorationer är ett bra sätt att knyta an till dina barn och låt dem utforska sin konstnärliga sida! Du ser, fina julpynt kan komma billigt också!