E2r

Hur man gör hängande tak dekorationer

Taken bör inte vara tråkigt

Taken bör inte vara tråkigt, eftersom de är lika viktiga som golv och väggar. Denna del kan också göra en stor effekt på den övergripande utseendet på rummet. Du kan även använda sig av taket för att förstärka och betona rummet inredning och tema. Kom ihåg att varje gång du ligger antingen på sängen eller soffan, är chansen att du kommer att stirra i taket. Så om du vill ha en bättre vy när du ligger ner, lägga till lite stil på taket med hängande tak dekorationer.

Vare sig att förbereda sig för en bröllopsfest eller helt enkelt för att dekorera huset, kan ett tak draperi vara ett bra tak dekoration. En huv är också ett effektivt sätt att dölja oönskade märken i taket som inte kan döljas genom enbart färg.

Hur man gör hängande tak dekorationer. Den första steg i att göra hängande tak dekoration med gardinen är att bestämma vilken färg och typ av gardin att använda.
Hur man gör hängande tak dekorationer. Den första steg i att göra hängande tak dekoration med gardinen är att bestämma vilken färg och typ av gardin att använda.

Gardiner kan användas för att göra vackra accenter som lägger touch av elegans till alla rum. Följande steg kommer att lära dig hur man gör hängande tak dekorationer med hjälp av gardiner:

  1. Den första steg i att göra hängande tak dekoration med gardinen är att bestämma vilken färg och typ av gardin att använda. Detta kommer att påverkas av färgerna på väggar och tak. Sedan försiktigt mäta arean av gardinstång som krävs för gardinen draperier.
  2. För att hänga gardinen i taket, måste du först installera gardinstång. Detta första steg är det mest tråkiga uppgiften och du kan behöva någon att hjälpa dig med detta. Detta kan göras genom att montera fästena på fem meter mellanrum i taket där att fästa gardinstänger. Använd en borrmaskin för att borra hålen för dessa konsoler. När gardinstång placeras i sitt rätta läge, kommer resten av stegen vara enkel och snabb.
  3. Nästa steg är att placera en panel längst ned med användning av nypa veck ridå av standardstorlek. Detta kommer att tillåta gardinen att nå ner till golvet. Om du önskar att placera ytterligare paneler, se till att materialet skärs i samma bredd som gardinen. Se också till att panelen änden fållas innan säkra ridån. Men när draperingar sängen, är extra panel inte nödvändigt eftersom gardinen inte kommer att göras för att nå golvet.
  4. Slutligen, jämna ut gardinerna och se till att de är jämnt fördelade på det sätt som du önskar. Du kan behöva ytterligare klipp för att hindra dem från slapp speciellt när man använder tunga gardiner.
  5. För bröllop dekorationer, kan du krydda upp de hängande gardiner med ballong buketter. Visst, kan du förvandla huset till ett palats med dessa tak dekorationer.

Efter att ha gjort dessa, kommer du att bli förvånad över hur taket dekorationer kan ändra utseendet på rummet. Gardiner gjorda som hängande tak dekorationer är mycket attraktiva tillägg till rummen i huset.

Taken bör inte vara tråkigt. För att hänga gardinen i taket.
Taken bör inte vara tråkigt. För att hänga gardinen i taket.

Möjligheterna är oändliga när du använder din fantasi för att accent rummen i huset med hängande tak dekorer.