E2r

Hur man gör magnetiska krydda burkar

Använda magnetiska krydda burkar är en bra metod för lagring

För magnetiska krydda burkar är en bra metod för lagring. Det är också en bra idé att hålla dina saker organiserade - oavsett om de är hantverk leveranser, ingredienser kök eller andra tillbehör och prydnadssaker som du kan tänka på hemma. Spice burkar kan staplas eller grupperas tillsammans för att göra ett rack. Göra rack är ett bättre alternativ för att organisera igenom lådor, eftersom dessa ställningar ser mer elegant än de konventionella burkar eller de som placeras på bänkskivan. De sparar mycket utrymme och kan staplas på ett antal sätt.

Framställning av materialen

Framställning av materialen. Det första du behöver göra är att samla in det material som du kommer att använda för projektet. Följande är de saker som du behöver för att klara av att göra magnetiska krydda burkar: konservburkar, varmt lim eller superlim, magneter och metallplåtar. Urmakare plåtburkar finns i leveranser butiker eller enkelt beställas online. Dessa plåtburkar kommer i former och du kan välja antingen rektangulära eller runda konservburkar beroende fungerar bättre utifrån dina önskemål. Som för magneter, kan du köpa neodym, vilket är absolut stark, eller du kan välja att köpa magnetremsor. Dessa remsor kommer med klister på baksidan som bara behöver skalas av.

Förbered burkar och fästa magneterna

Hur man gör magnetiska krydda burkar. Framställning av materialen.
Hur man gör magnetiska krydda burkar. Framställning av materialen.

Förbered burkar och fästa magneterna. Rengör plåtburkar eftersom de kommer att användas som behållare för dina kryddor. När de är redo, är nästa steg att fästa magneten på konservburk. Det finns olika sätt för dig att göra detta. Om du använder magnetremsor, sedan vad du vill göra är att helt enkelt skala bort det och hålla det på bottenytan av burken, bara se till att ytan är ren så att limmet fäster ordentligt. Om du arbetar på neodymiummagnet, så vad du behöver göra är att använda varmt lim eller ännu bättre superlim för att hålla det på bottenytan av burken. Låt limmet kuddar precis samma som lim för att hålla sig väl till botten av plåtburkar innan du laddar dem med kryddor.

Tänk på var du vill placera burkarna

Tänk på var du vill placera burkarna. När de magnetiska plåtburkar är klar för användning, är vad du vill göra härnäst för att bestämma var du vill placera dem. Det finns ett antal platser där du kan lägga din magnetiska plåtburkar. De kan placeras på toppen av kaminen för enkel åtkomst när du lagar mat. De kan också placeras i ett rack som kan hittas längs bänkskivan. Ett annat förslag är att placera plåtburkar på kylskåpet. Vissa människor skulle även hänga en stål eller metallplåt, som de monteras på väggen och använda som plats för att hysa de plåtburkar. Urval naturligtvis beror på var du vill placera burkarna som tar hänsyn till bekvämlighet likaså.

Häll i kryddor

Häll i kryddorna. Fyll i plåtburkar med olika kryddor. Du kan använda en tratt för att överföra kryddor burken till plåtburk för att undvika spill. Du har också möjlighet att märka dem så att du vet innehållet i plåtburk.

Skapa magnetiska konservburkar är en mycket rolig aktivitet för att engagera sig i

Använda magnetiska krydda burkar är en bra metod för lagring. Förbered burkar och fästa magneterna.
Använda magnetiska krydda burkar är en bra metod för lagring. Förbered burkar och fästa magneterna.

Skapa magnetiska konservburkar är en mycket rolig aktivitet för att engagera sig i. Ännu bättre är att det är ett mycket kostnadseffektivt sätt att organisera och dekorera ditt kök. Om du fortfarande använder konventionell kryddhylla, då du kanske vill överväga att lägga till en mer elegant atmosfär och design till ditt kök med hjälp av plåtburkar.