E2r

Hur man gör montrar

Montrarna ses ofta i smycken eller specialbutiker för att visa upp olika produkter och lagra varor. Om du startar ett företag som kräver objektet presentation, överväga utnyttjar en multifunktionell display case. Sådana fall är stora investeringar för ditt företag eftersom de är underbara tillägg för att lagra inventering. Om du letar efter alternativ för att skaffa en, har du kommit till rätt ställe! Lär dig hur du skapar din egen monter genom att läsa stegen nedan.

Hur man gör montrar. Få de nödvändiga materialen.
Hur man gör montrar. Få de nödvändiga materialen.

  • Få de nödvändiga materialen. Du kan inte starta ett projekt med saknade material. För att undvika besväret med att gå tillbaka ut, starta projektet med allt i handen. För att skapa din egen monter, måste du springa till närmaste järnaffär och plocka ut följande: med avsikt att bygga en trälåda ram, måste du spana efter några timmer. När det gäller hantering av trä, järnaffärer ta hänsyn till det faktum att många av deras DIY klienter inte exakt håller vedhuggning teknik.

    För att utnyttja den fria hårdvara tjänsten, tveka inte att fråga en säljare. Ange bara din väska dimensioner till skötare eller begär dimensionering assistans. Istället för att arbeta upp en svett, låt dem ta hand om det. För glaslocket på din monter, använd plexi-glas. Återigen beror dimensionering på dina tidigare nämnda dimensioner även en åtta av en tum är ett vanligt val. Bara för att vara säker, glöm inte att ta upp en mäklare också. Också av lika stor betydelse, en Bonder-lim (en som fungerar bra med glas). Du kommer att behöva en såg eller ett alternativ för justering ändamål.

  • Bestäm om du vill börja om från början. Detta steg är reserverad för dem som väljer att göra det skära sig. Medan de flesta förlitar sig på precisionen i järnaffär Associates, är du fri att göra saker men du gillar. För att starta, måste du identifiera storleken på montern. Använd en såg för att skära genom plexi-glas och fortsätter att göra så tills du har så många bitar du behöver. För detta projekt har en monter gjord av fyra plan diskontering av plexi-glas på ovansidan. Om den görs tillgänglig för dig, överväga att använda alla glas skärteknik för en enkel och snabbare byggprocess.
  • Lim alla räta. Bindningsanordningen-limmet är ett kraftfullt pasta som ofta används på produkter gjorda av glas. Precis som alla andra lim, kan en Bonder-lim håll framgångsrikt delar för en lång tid, förutsatt att den korrekta metoden för att applicera limmet starkt verkställas. Efter de lämpliga åtgärder kommer att tillåta limmet att ordentligt lösa upp i glaset vilket resulterar i en tätningsmedel-liknande resultat. De flesta järnaffärer kommer rekommendera metylenklorid i plexi-glas projekt på grund av dess låga tendens att chip och utbrytning.
  • Ställ in träram. Mät block av trä i enlighet med dimensionerna av glasrutan. När detta är gjort, är du redo att fästa glaset montern på ställningen. Om elverktyg finns, använda dessa för att säkert ärendet glas på träsockel. Var försiktig när du arbetar med elverktyg.
  • Arbetet med de sista detaljerna. För en polerad yta, kan du använda en router för att lägga till några kantning detalj på din monter. Om du vill lägga till lite färg till den träram, är du välkommen att måla över den. Om du gör, kommer att använda en del lack ge din bas ett glansigt trä finish.