E2r

Hur man gör moth avstötande dospåsar

Använda naturliga är alltid det mest hälsosamma alternativet

Använda naturliga är alltid det mest hälsosamma alternativet. Om du är van att använda kemiskt belastade malmedel eller avstötande i dina skåp, har du alltid att rädslan för barn eller husdjur blir lockade till sin glittrande yta och den söta doften. Du kan göra din egen naturliga moth avstötande dospåsar. Här är de enklaste stegen som du kan följa:

Hur man gör moth avstötande dospåsar. Använda naturliga är alltid det mest hälsosamma alternativet.
Hur man gör moth avstötande dospåsar. Använda naturliga är alltid det mest hälsosamma alternativet.

Ett. Se till att ditt material är fullständig. Lista de ingredienser du behöver innan du beger dig ut till affären. Det är mycket viktigt att ha en checklista. Dina ingredienser bör innehålla följande:

  • Lavender knoppar
  • Cedar chips
  • Rosmarin
  • Kryddnejlika
  • Mint
  • Timjan
  • Eukalyptus
  • Kanelstänger
  • Pepparkorn
  • CITRONSKAL

Du kan se på listan som en del av ditt material kan hittas i ditt kök eller skafferi. Några av dem köps från en bondens marknad eller onlinebutiker trädgård och hantverksbutiker.

Om du ger påsarna som en gåva.
Om du ger påsarna som en gåva.

2. Kolla på nätet för butiker som bär moth avstötande material. Du kan ringa din lokala marknader och butiker livsmedelsbutiker för dem så att du inte skulle behöva slösa bort din tid går till och från butikerna. En bra hövliga samtal kan göra susen!

Tre. Få en stor skål och blanda alla ingredienser utom kanelstänger. Var noga med att sätta i jämna mängder av varje ingrediens för att få en jämn lukt. Sätta i jämna belopp kommer också att förhindra en ingrediens från dominera en annan.

4. Före blandning med kanelstång, dela upp den i flera små bitar. Du kan använda ett rivjärn för att dra tunna skikt av kanel. Du kan också använda en kniv eller en liten kniv för att skära tunna bitar av det. Var extra försiktig med att använda kniven eller kniven eftersom kanelstänger är ganska hårt.

Fem. Efter det att blandningen är inställt, förbereda din dospåse. Du kan göra dina egna moth avstötande dospåsar. Använd en hård ren tyg som organza. Bara klippa två 5-tums rutor placera en på den andra. Fäst den med ett stift när du syr bara tre sidor med en rak rakstygn. Öppningen sidan skulle vara där du kommer in naturligt moth Resistance.

6. Stoppa blandningen i muslin väskor och bind fast det med en rosett eller en attraktiv gummiband. Om du gjorde dina egna organzapåsar, stoppa blandningen i öppningen och sy ihop öppningen nära med stygn. Det finns organza dragband påsar lätt tillgängliga på marknaden. Du kan använda detta som ett enkelt alternativ för dospåsar.

Om du ger påsarna som en gåva

Om du ger påsarna som en gåva, kan du anpassa dem genom limning i små prydnader eller brodera sitt namn på påsen. Det är en attraktiv och användbar gåva. Dina vänner eller släktingar kommer säkert njuta av sin presentation och användbarhet, allra mest att du gjorde gåvan personligen. Mixen är lukten är inte så skarp som den kemiska versionen av nattfjäril bollen Resistance. Nu kan du njuta av en bekymmersfri och mal-fri hem.