E2r

Hur man gör naturlig hemgjord möbelpolish

För det mesta

Merparten av tiden, ser du eller luktar en ålder av din egna möbler, men du vänjer sig det när du är i huset. Kommer från jobbet eller någon annanstans, ser du problemet men tenderar att glömma det och så mönstret fortsätter. Men vad händer när du har en besökare över på kort varsel. Vill du besökarens första intryck av ditt hus som gammal? På kort varsel, kan du ha din egen naturliga hemlagad möbelpolish med den söta doften av citron. Du kommer inte ens gå ut för att köpa ingredienserna eftersom de flesta av dem finns i ditt kök. Här är hur du gör din egen möbelpolish.

Samla ditt material och ingredienser. Ta ett par citroner och skär dem i halv. Du kan använda citroner som inte färska att skona fräschare sådana. Med hjälp av en juicepress eller handen för att pressa citron, få ca ¼ kopp saft. Bered 1 tsk olivolja. Om du har citron eterisk olja, även om det inte är nödvändigt, förbereda 10 droppar den. Den eteriska oljan hjälper till att föra ut doften och det är också känt för att ha desinficerande egenskaper. Se till att ha en sprayflaska som rymmer mer än 100 ml vätska. Det kan vara bra att ha en tratt och pipett i närheten.

Blanda alla ingredienserna

Blanda alla ingredienserna. Ta din citronsaft och häll det i sprayflaska med tratten. Ta en titt på din flaska och se om det fortfarande finns utrymme att sätta i resten av ingredienserna. Den flytande bör inte fylla flaskan till brädden när de andra ingredienserna tillsätts. Tillsätt olivoljan i saften. Nästa är att lägga citron eterisk olja. Se till att du bara lägger 10 droppar eterisk citronolja i mixen. Du kanske vill använda en pipett. Du vill inte dina möbler för att vara alltför fet om du sätter i för mycket av det. Täck flaskan och skaka den väl. Du har nu din hemgjorda polermaskin.

Hur man gör naturlig hemgjord möbelpolish. Samla ditt material och ingredienser.
Hur man gör naturlig hemgjord möbelpolish. Samla ditt material och ingredienser.

Märkning flaskan. Flaskan bör märkas när alla vätskor blandas. Skriv på ett papper följande instruktioner. "1. Innan du använder polska, skaka den väl. 2. Tillämpa polermaskin genom att spraya en riklig mängd på möblerna sedan använda en ren handduk att sprida och även pälsen. 3. Förvaras utom räckhåll för barn.". Använd ett tydligt band att hålla instruktionerna på flaskan men se till att ytan på flaskan är torr eller fri från fett innan det på.

Inte bara kommer du att ha ett enkelt sätt att göra en naturlig hemgjord möbelpolish, kommer du att ha en mer miljövänliga och naturliga sätt att erhålla en. Du kommer definitivt känna sig lycklig för att bidra till välfärd miljön och samtidigt spara några dollar när dina möbler behöver en makeover. Ha kul och var inte rädd för att experimentera på nyare ingredienser.