E2r

Hur man gör naturliga spruta desinfektionsmedel rum

Dessa tider blir skrämmande och skrämmande

Dessa tider blir skrämmande och skrämmande. Virus muterar som svar på den globala klimatfrågan. Det finns en hel del kommersiella desinfektionsmedel på marknaden som kan döda bakterier. Men är de verkligen säkert? Ingenting är säkrare än att använda naturliga ingredienser. Naturligt har liten eller absolut inga biverkningar.

Det finns olika typer av eteriska oljor för att använda för att göra en naturlig spruta desinfektionsmedel rum. För denna bakterie-buster viktigt oljedimma recept, här är de steg du måste följa:

Hur man gör naturliga spruta desinfektionsmedel rum. Dessa tider blir skrämmande och skrämmande.
Hur man gör naturliga spruta desinfektionsmedel rum. Dessa tider blir skrämmande och skrämmande.

Ett. Använd en ren spruta flaska företrädesvis kan bära en kopp vatten. Var säker på att det är ren och fri från andra substanser än den blandning du tänker använda.

2. Häll i en kopp renat vatten eller destillerat vatten i sprayflaskan. Du bör endast använda renat eller destillerat vatten. Använd inte kranvatten eftersom det kan innehålla föroreningar från källan. Eftersom detta är ett desinfektionsmedel spray, med användning av rent vatten är nödvändig.

Tre. Blanda i 4 till 8 droppar eterisk olja. Dessa eterisk olja bör endast vara något av följande:

  • Kanel - ger hemtrevnad och komfort
  • Kryddnejlika - gör rummet kryddig och varm
  • Lavendel - för avslappnande och lugnande.
  • Rosmarin - att göra rummet uppfriskande.
  • Timjan - kan uppdatera och rena.
  • Balsam Pine - främjar vitalitet.

4. Efter eterisk olja blandas i vattnet, sätt på locket och skaka flaskan för att blanda ingredienserna väl.

Fem. Spraya den uppåt för att spruta in luft men vara noga med att inte sticka ögonen. Du kan spraya på ytor för att desinficera.

Du kan göra en koncentrerad 30-eterisk olja spray. Du kan göra detta genom att göra följande:

Hur man gör naturliga spruta desinfektionsmedel rum.
Hur man gör naturliga spruta desinfektionsmedel rum.

Ett. Använd en ren liten glasburk med lock företrädesvis lufttät. Du kan använda en baby burk glass med detta. Förbered en spruta flaska som är ren och ställ in sprayflaskan åt sidan.

2. Placera en kopp renat vatten eller destillerat vatten i sprayflaska. Ställ åt sidan.

Tre. Förbered eterisk olja blandningen. Blanda i 20 droppar av söt apelsin eterisk olja, 10 droppar lavendel eterisk olja och 10 droppar eukalyptus eterisk olja i den lilla glasburken. Efter blandning av 3 oljor, kan du lagra överskottet blandningen i en sval och torr plats tätslutande lock.

4. Lägg 4 till 8 droppar av oljan blandningen i renat eller destillerat vatten i sprayflaska. Sätt på locket och skaka kraftigt för att blanda väl. Spraya där det behövs.

En annan bakterie-dödande naturlig spraydesinfektion använder olja tea tree. Tea tree olja har en känd antibakteriell verkan som är mild. Här är receptet för tea tree oil spraydesinfektion:

Ett. Använd samma spruta flaskan och fyll den med 16 gram destillerat vatten. Vattnet ska vara varmt.

2. Blanda i följande:

  • 6 droppar tea tree olja
  • 1/4 dl vinäger
  • 3 droppar citron, apelsin eller bergamott olja

Tre. Sätt på locket och skaka flaskan för att blanda väl. Spraya i luften för att desinficera luften.

Du kan göra din egen naturliga spraya desinfektionsmedel rum med hjälp av naturliga ingredienser som är lika effektiva som de kemiska. Du kan vara säker på att ömtåliga medlemmar i din familj som spädbarn, äldre och även dina husdjur familj är säker från farliga ångor från kommersiella desinfektionsmedel.