E2r

Hur man gör pentry kök mer funktionellt

Det finns fem olika köksgolvet planer används i dagens kök. En av de populära är kök köket eller korridor kök, som har en gångväg flankerad av räknare, ett handfat, apparater och skåp på vardera av dess sidor. Denna planritning är mest känd för dess utrymme effektivitet, men kritiseras för att vara för trånga för två eller fler kockar, eller om du planerar att använda utrymmet för matsal ändamål. Oroa dig inte! Du kan fortfarande välja detta kök design eller behålla det om det redan är ditt kök planen genom att följa några tips om hur man gör pentry kök mer funktionellt. Här är hur du kan göra det:

Hur man gör pentry kök mer funktionellt. Ordna dina köksapparater.
Hur man gör pentry kök mer funktionellt. Ordna dina köksapparater.

  1. Ordna dina köksapparater. Arbetet triangeln består utbudet är diskbänk och kylskåp den viktigaste delen av ett kök kök. Ordna dessa tre på ett sådant sätt som gör dem intill varandra och sålunda lättillgänglig.
  2. Håll dig till grunderna när man utformar ett kök kök. Lägg inte frukost barer och öar kök i ditt kök köket. De tar bara bort värdefullt utrymme köksgolvet.
  3. Maximera det tillgängliga utrymmet. Det finns många sätt att spara utrymme. Använda mindre sänkor och placera dem i en parallell position till räknare. Beroende på dina lagringsbehov kan du bygga ditt skåp upp till taket eller installera bygga ut hyllor för att maximera utrymmet. Om lagring är inte en fråga, bygga små skåp för att skapa en illusion av rymd. Blockera fönster som inte ger dig belysning och luftcirkulation och hålla dem som gör det.
  4. Utse arbetsstationer så att människor som arbetar samtidigt i köket inte kommer att stöta i varandra. Till exempel avsätta en plats för mat prep, tvätt och kylförvaring.
  5. Använd en vagn till hjul ingredienser och apparater i ditt kök. Inte bara kommer vagnen att göra dessa saker lätt tillgängliga för dig, vagnen behöver inte blockera trafiken när du rullar bort prydligt i en utsedd hörn. Se till att du kan låsa vagnen på plats, när du behöver det för att stanna kvar.
  6. Satsa på en ljusare färg palett på dina väggar. Ditt kök kommer att se större och känns öppet med ljusa toner. Dessutom är en ljus färg palett behaglig för ögonen och kan enkelt kompletteras med ljusare färger för apparater, skåp eller golv.
  7. Att skapa en illusion av rymd, prova att använda speglar. Reflekterande ytor förstora rummet. Bokstavligen skapa mer utrymme genom att slå ut en del av väggen, förutsatt att detta inte är en stödjande vägg. Du kan använda det utrymme som en extra disk eller ens en matsal vrå.
  8. Osäker på om du kan dra bort en DIY kök köket? Sedan överväga tjänster av ett professionellt kök remodeler. Även om detta är dyrare än att göra dina egna renoveringar, kommer du dra nytta av den professionella ögat och personlig inblick av en erfaren kök remodeler. De kommer också att kunna arbeta inom den budget du ger dem.
  9. Sätta saker tillbaka där du fick dem. Mamma har alltid varit rätt om detta. Detta tips fungerar för att organisera precis vad som helst.

Nu när du har lärt dig de enkla åtgärder du kan vidta om hur man gör pentry kök mer funktionellt, kan du omforma nu din kök köket själv eller med hjälp av andra. Hursomhelst, glad ombyggnad!