E2r

Hur man gör trä magneter

Du kan använda slumpmässiga bitar av trä som ligger runt huset från överblivna träklossar eller listig hackad trä för att skapa trä magneter. Detta är ett stort projekt för både dig och dina barn under helgerna, och kommer att vara användbart för att hålla anteckningar på kylskåpet så.

Hur man gör trä magneter. Lägg till andra utsmyckningar.
Hur man gör trä magneter. Lägg till andra utsmyckningar.

  1. Måla. Ta träbitar börjar dekorera dem med färg. Akrylfärger vanligtvis fungerar bra med trä. Se till att skrivbordet där du kommer att utföra projektet är skyddad med minst två lager tidningspapper ark, så att färgen inte färgar skrivbordet. Du kan också genomföra projektet utomhus för att se till att du inte kommer att färga golv eller möbler. Om du kommer att göra stora partier av trä magneter, kan du också använda svampar som gör målning lättare.
  2. Lägg till namn. Därefter kan du använda hjälp av dina barn att lägga deras namn eller andra korta meddelanden på trä bitar. Detta kan göras så snart trä bitar har torkat ut i solen. Du kan använda tunna permanenta markörer i olika färger för att lägga till i namnen på dina barn. Förutom namn och anteckningar kan du rita också enkla tecken på trä bitar.
  3. Lägg till andra utsmyckningar. Lägg sedan i de andra dekorativa detaljer. Det finns gott om hemma material som du kan använda för att dekorera trä magneter. Om du har pärlor som ligger runt huset, kan du använda dessa för att lägga dimension och textur till trä magneter. Bortsett från pärlor, kan du använda band, silke och spetsar för att täcka kanterna på trä magneter. Om du har tunt och transparent spets, kan man täcka även hela främre partiet av magneten med duken, så länge detaljerna målade och skrivs på ytan av träet blocket är fortfarande synliga. Använda varmt lim för att fästa dessa olika utsmyckningar. Tänk, dock att små barn inte tillåtas hantera varmt lim, eftersom det kan potentiellt skada barnen.
  4. Limma magneterna. När dekorationer är klar för trä magneter, är nästa steg att faktiskt fästa magneterna i trä bitar. Du kan göra detta genom att bläddra trä bitar så att baksidan är utsatt. Sedan tar remsor av magneter eller små magnetiska knappar. Lägg till i en klick varm lim på dessa magnet bitar och sedan fästa dessa på baksidan av trä bitar. Låt dem torka ut.
  5. Bifoga. När magneterna har torkat kan du slutligen visa dig och dina barns skapelser runt huset. Du kan placera dem på kylskåpsdörren, eller så kan du köpa en whiteboard där man kan placera anteckningar och skriva ner anteckningar med whiteboard markörer.

Genom trä magneter, kan du låta dina barn att uttrycka sin medfödda kreativitet och få en välbehövlig tid att knyta an till dina barn. Ännu bättre, kommer detta projekt att kosta dig inte mycket, och de flesta av de nödvändiga objekt finns i ditt hem eller de lokala konst och hantverk butik.