E2r

Hur man håller kaniner ur din trädgård

Hålla din trädgård ren och vacker inte bara kräver regelbunden vattning av växter och ta bort löv. Detta kräver också att skydda din trädgård från djur. Djur som rådjur kan förstöra vad du har arbetat hårt för. Bugs Bunny anhöriga är också skyldiga i att förstöra din trädgård. Du bör inte låta kaniner i närheten av din trädgård eftersom de äter inte bara morötter men alla grönsaker i din trädgård. Du måste hålla dem borta från din trädgård utan att skada dem.

För att hålla kaniner ur din trädgård, här är de steg du behöver göra:

  • Bygga ett staket eller använda nät. Du kan använda hönsnät eller fjäderfä tråd för att bygga ett staket för din trädgård. Stängslet bör vara åtminstone omkring 2 meter hög och bör begravas minst 8 inches under marken. Om du har en grind i din trädgård, se till att stänga den för att förhindra kaninerna från att gå till trädgården. Om du inte vill bygga ett staket, kan du höja din sängar så att kaninerna inte kommer att kunna nå dina grönsaker. Du kan också köpa trädgård nät på någon butik som säljer trädgårds leveranser. Du kan lägga detta över dina växter för att hålla kaninerna från att äta dessa.
  • Sugga klöver eller lök växt. Kaniner som klöver mer än grönsaker. Strö klöver frön runt trädgården så kaninerna äter dessa istället för dina grönsaker. Du kan också använda överblivna grönsaker att avleda uppmärksamheten hos kaninerna. Gå till ditt kylskåp och kontrollera att grönsakerna är på väg att ruttna eller du inte längre använder. Placera dessa på ett område långt från din trädgård så kaninerna äter dessa istället för dina växter. Plantering lök runt din trädgård kommer också att hjälpa. Detta kommer att hålla kaninerna borta eftersom de inte gillar lukten av den.
  • Skräm kaninerna bort. Du kan använda falska djur som kaniner ska rädda för som ormar. Rörelsedetektor sprinkler kan också användas. När den upptäcker kaninen i trädgården, kommer vatten strös. Kaninen kommer vara rädd och springa iväg. Kaniner är också rädd för hundar och katter. Om du har husdjur, kan du använda dessa för att skrämma kaninerna borta. Pinwheels inte bara lägga design till din trädgård, men också hjälpa till att hålla kaninen bort som de kommer att rädda den lyckohjul rörelse.
  • Kemiska och organiska lösningar. Använd flytande avskräckande staket kanin genom sprutning runt trädgården. Det är säkert för dina barn och husdjur så att de fortfarande kan spela i trädgården. Eftersom detta är flytande, kommer det att tvättas bort när det är tungt vattning eller regn. Se till att återanvända detta på din trädgård om det blir tvättas bort. Urin om stora djur kan också strös på din trädgård för att skrämma kaninerna. De kommer att tro att det finns stora djur på din trädgård så att de inte kommer att gå nära den. Du kan köpa urin om stora djur på butik som säljer trädgård eller från jordbruket. Du kan också blanda peppar eller Tabasco med vatten och spraya lösningen runt trädgården. Se till att märka blandningen så att andra familjemedlemmar vet att det är för kaninerna.


Hur man håller kaniner ur din trädgård. Bygga ett staket eller använda nät.
Hur man håller kaniner ur din trädgård. Bygga ett staket eller använda nät.

Med de medföljande steg kommer du att kunna skrämma kaninerna bort utan att skada dem. Du kan nu vara säker på att när du vaknar på morgonen, är din trädgård fortfarande detsamma som det var igår.